Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 15:08, 15 lis 2012

krisec napisał(a)
Elu dziękuję że zaglądasz do mnie, fajny pomysł z karmnikiem. pozdrawiam.

Zaglądam do ciebie zawsze z przyjemnością. Pozdrawiam
eliza3 15:11, 15 lis 2012

monteverde napisał(a)
Piękny buczek Elu

Ja jednak wolę z listkami, bo teraz jest trochę smutny... byle do wiosny
eliza3 15:13, 15 lis 2012

betysia napisał(a)
pieknie pokazalas brzoze...nawet "na golaska" ma ona w sobie wiele uroku za co je kocham...
cieplutkiego i slonecznego dnia zycze!!!!!!

Brzoza "na golaska " świetne nadaje się do ogrodowiskowych powiedzonek Pozdrowionka
eliza3 15:19, 15 lis 2012

irena_milek napisał(a)
I buczek i brzoza, oba piękne, nawet bez liści

i popatrz jak się zmieniamy przez to forum, zamiast ludziom, to roślinkom fota trzaskamy! pozdrawiam

U mnie ostatnio w zbiorach albo zielenina albo wnuczki... o przepraszam jeszcze z ptaszkami próbuję
eliza3 15:29, 15 lis 2012

Wróbelki wolą jeść pod karmnikiem

Jak już zechce im się podlecieć do karmnika to sikorki cierpliwie czekają na swoją kolej

majkel0326 15:31, 15 lis 2012

Elu,piękny berberys.Moje maluchy już zrzuciły listki,taki niezrzucający by mi się przydał Co do zdjęć to ja nieraz czuję się dziwnie fotografując każdy kwiatek,wiesz niewtajemniczeni nie rozumieją dlaczego to robię Dlatego sąsiadkę już uprzedziłam,że gdyby widziała mnie z aparatem w dziwnej sytuacji to żeby sobie źle o mnie nie pomyślała Ale dobrze,że nam to frajdę sprawia,prawda? Pozdrawiam
hanka_andrus 16:05, 15 lis 2012

Na sąsiadki nie ma rady.Mnie jak pytają dlaczego pstrykam kwiatkom zdjęcia,odpowiadam,że już mam sklerozę i muszę zimą , i potem wiosną przypominać gdzie co posadziłam.4miesiące....można zapomnieć.....
eliza3 16:09, 15 lis 2012

majkel0326 napisał(a)
Elu,piękny berberys.Moje maluchy już zrzuciły listki,taki niezrzucający by mi się przydał Co do zdjęć to ja nieraz czuję się dziwnie fotografując każdy kwiatek,wiesz niewtajemniczeni nie rozumieją dlaczego to robię Dlatego sąsiadkę już uprzedziłam,że gdyby widziała mnie z aparatem w dziwnej sytuacji to żeby sobie źle o mnie nie pomyślała Ale dobrze,że nam to frajdę sprawia,prawda? Pozdrawiam

Ja swoją sąsiadkę już zaraziłam fotografowaniem, więc biegamy razem, tylko jej M się dziwi i podejrzliwie patrzy, ale też już powoli się przyzwyczaja.
Zdjęcia fajna rzecz, pomyśl jak to fajnie będzie, jak popatrzysz na dzisiejsze fotki za kilka lat... ogród nie ten sam
eliza3 16:15, 15 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
Na sąsiadki nie ma rady.Mnie jak pytają dlaczego pstrykam kwiatkom zdjęcia,odpowiadam,że już mam sklerozę i muszę zimą , i potem wiosną przypominać gdzie co posadziłam.4miesiące....można zapomnieć.....

Haniu, ale numer... jesteś wielka... masz dystans do siebie i to jest cudne, zawsze wprawisz mnie w dobry humor, a tak na marginesie to nie jest skleroza tylko roztargnienie młodzieńcze
hanka_andrus 16:25, 15 lis 2012

To ja o tym wiem, ale sąsiadki o młodość mnie nie podejrzewają, raczej o zdziecinnienie na starość!
Ale co ja ich będę z błędu wyprowadzać,zobaczymy czyje będzie na wierzchu?

Dystans do siebie,trzeba mieć właściwy,resztą świata się nie przejmować,wygodne buty nosić,i nie chorować!
I najlepiej żartować tylko z siebie.....