Elu,piękny berberys.Moje maluchy już zrzuciły listki,taki niezrzucający by mi się przydał Co do zdjęć to ja nieraz czuję się dziwnie fotografując każdy kwiatek,wiesz niewtajemniczeni nie rozumieją dlaczego to robię Dlatego sąsiadkę już uprzedziłam,że gdyby widziała mnie z aparatem w dziwnej sytuacji to żeby sobie źle o mnie nie pomyślała Ale dobrze,że nam to frajdę sprawia,prawda? Pozdrawiam
Na sąsiadki nie ma rady.Mnie jak pytają dlaczego pstrykam kwiatkom zdjęcia,odpowiadam,że już mam sklerozę i muszę zimą , i potem wiosną przypominać gdzie co posadziłam.4miesiące....można zapomnieć.....
Ja swoją sąsiadkę już zaraziłam fotografowaniem, więc biegamy razem, tylko jej M się dziwi i podejrzliwie patrzy, ale też już powoli się przyzwyczaja.
Zdjęcia fajna rzecz, pomyśl jak to fajnie będzie, jak popatrzysz na dzisiejsze fotki za kilka lat... ogród nie ten sam
Haniu, ale numer... jesteś wielka... masz dystans do siebie i to jest cudne, zawsze wprawisz mnie w dobry humor, a tak na marginesie to nie jest skleroza tylko roztargnienie młodzieńcze
To ja o tym wiem, ale sąsiadki o młodość mnie nie podejrzewają, raczej o zdziecinnienie na starość!
Ale co ja ich będę z błędu wyprowadzać,zobaczymy czyje będzie na wierzchu?
Dystans do siebie,trzeba mieć właściwy,resztą świata się nie przejmować,wygodne buty nosić,i nie chorować!
I najlepiej żartować tylko z siebie.....