Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 19:35, 14 gru 2012

Dzidko w tym czasie kiedy ja byłam gotował zupę rybną, robił makówki, które nawet smakowałam i smażył karpia.
To zwierzę pociągowe jakieś liche było...
Urszulla 19:40, 14 gru 2012

Elizo fajne atrakcje.......a teraz dopiero zauważyłam że ten kierowca tych sań to doklejony i dobrze......bo mógłby Cię porwać do wiecznej krainy lodu i kto wtedy kleiłby aniołki i z nami pisał

A te farbki to masz takie jak do decoupage?

A na jarmarku to mi te kiełbasy i szynki wpadły w oko......aż zapach poczułam.......myśmy zawsze u sąsiada wędzili(tzn. mój M.).....w tym roku jakoś nie wyszło......ale M. ma motywację bo od 5 lat wędzarnię buduje
eliza3 19:44, 14 gru 2012

hanka_andrus napisał(a)
Mnie tam miody zainteresowały.......zawsze są w takich ładnych kamionkach.....

Miody wyglądały bardzo smakowicie, ale nie smakowałam, za to grzaniec był niezły.
agniecha973 19:53, 14 gru 2012

Celina napisał(a)

Cudne!! Z czego je robisz ? Jeśli to nie tajemnica handlowa?
Masa solna? akolorek jak?

A jak robisz oczka? Malujesz czy coś naklejasz? Chyba na próbę zrobię dokładnie takie jak Twoje, bo śliczne są, a mi wychodzi tylko Pszczółka Maja ze skrzydłami anioła.
eliza3 19:54, 14 gru 2012

Urszulla napisał(a)
Elizo fajne atrakcje.......a teraz dopiero zauważyłam że ten kierowca tych sań to doklejony i dobrze......bo mógłby Cię porwać do wiecznej krainy lodu i kto wtedy kleiłby aniołki i z nami pisał

A te farbki to masz takie jak do decoupage?

A na jarmarku to mi te kiełbasy i szynki wpadły w oko......aż zapach poczułam.......myśmy zawsze u sąsiada wędzili(tzn. mój M.).....w tym roku jakoś nie wyszło......ale M. ma motywację bo od 5 lat wędzarnię buduje

Wcale nie był doklejony, tylko taki chudy sklejkowy i dlatego tak sztucznie wyglądał

Farbki akrylowe, kupione w papierniczym, do decoupage też się chyba nadają.

Kiełbasa bardzo dobra, ale my będziemy robić swoją i M będzie wędził, szynki już zapeklowałam.
eliza3 20:00, 14 gru 2012

Agnieszko stwierdzam, że oczka wbrew pozorom to najtrudniejsza sprawa. Próbując różnych metod pozostałam przy czarnym markerze. Biała plamka farbką , a jak wyschnie to kropeczki markerem, takim do pisania na płytach CD, żeby się nie rozmazały.
Miło mi, że Ci się podobają, życzę udanej zabawy i pochwal się, na pewno są śliczne, nie bądź taka krytyczna.
kasik778 20:06, 14 gru 2012

Elizo poczułam u ciebie klimat świąt, zapachniało mi kiełbasą i szynką mniam mniam...
dekoracje przepiękne, zwłaszcza ta fontanna fajnie pomyślana, szkoda, że renifer sztuczny, bo inaczej miałabyś niesamowitą przejażdżkę
eliza3 20:12, 14 gru 2012

kasik778 napisał(a)
Elizo poczułam u ciebie klimat świąt, zapachniało mi kiełbasą i szynką mniam mniam...
dekoracje przepiękne, zwłaszcza ta fontanna fajnie pomyślana, szkoda, że renifer sztuczny, bo inaczej miałabyś niesamowitą przejażdżkę

Kasiu, właśnie pojechałam do miasta poczuć ten klimat i dobrze zrobiłam, bo też mi się udzieliło, po przyjeździe zrządziłam, że światełka przed domem czas wieszać
agniecha973 20:14, 14 gru 2012

Dzięki, skorzystam z Twojego doświadczenia.
Bogdzia 09:22, 15 gru 2012

Mnie się też bardzo podobała fontanna, a nastrój na takich kiermaszach jest mobilizujący do zmian w domu. Miłego dnia Elizko.