Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

Milka 16:02, 08 sty 2013

dawaj ten sposób, chyba że nie nadaje się na upublicznienie...zaraz nas Eliza pogoni za to grandzenie u niej
Urszulla 16:36, 08 sty 2013

Och, tu poplułam monitor od tego Waszego farbowania......a muszę Wam powiedzieć że nie cierpię długo siedzieć u fryzjera. Wpadam na chwilę max co 3 m-ce.....a powinnam częściej. Ja ciekawie siwieję, bo mam mnóstwo pojedynczych siwych...więc moja koleżanka fryzjerka wymyśliła mi jasne pasemka....i tak mi rozwiązała temat że nie muszę farbować raz w miesiącu
Milka 16:59, 08 sty 2013

Ula, no masz rewelację, zawsze kultowo i bez siedzenia!
ja też nie lubiłam siedzieć, ale u mnie nie trwa to długo, więc nadrabiam lektury
eliza3 18:14, 08 sty 2013

EPODLAS napisał(a)
Dziewczyny sama sobie włosy ufarbowałam. Jest taka farba - Mousse color , robi się fajna pianka, którą łatwo się nakłada, nie spływa. Mam dużo włosów, ale z tą farbą nie miałam problemu. Umawiam się tylko teraz na podcinanie.

Bożenko, nigdy sama nie farbowałam, ale nazwę farby zapisuję, może się przyda, tylko muszę zobaczyć jaką mają paletę, bo ja tylko blond.
Urszulla 18:17, 08 sty 2013

Elu zajrzyj do mnie o doniczkach piszę.....i co Ty na to?
eliza3 18:17, 08 sty 2013

kasik778 napisał(a)
ja też często sama włosy farbuję, głównie dlatego, ze z reguły mi czasu na fryzjera brakuje

Z tym czasem zawsze krucho, więc życzę Ci abyś w nowym roku miała go troszkę więcej na swoje małe przyjemności
eliza3 18:19, 08 sty 2013

an_tre napisał(a)
El, u zaglądam do twojego ogrodu, a tu salon fryzjerki czym to Ogrodowisko jeszcze nas zadziwi? ale co robić zimą? macie rację, trzeba zadbać o siebie, bo niedługo będzie roślinki na parapety wysiewamy

Aneczko, ogród śpi, więc trzeba o upiększaniu ogrodniczek pogadać, zawsze dobra rada się przyda
eliza3 18:22, 08 sty 2013

Celina napisał(a)

El, u zaglądam do twojego ogrodu, a tu salon fryzjerki czym to Ogrodowisko jeszcze nas zadziwi? ale co robić zimą? macie rację, trzeba zadbać o siebie, bo niedługo będzie roślinki na parapety wysiewamy

Kto wysiewa to wysiewa! ja będe sadzonki z pelargoni tworzyć

Celinko jak już będziesz tworzyć te sadzonki to daj znać, będzie nas więcej, a Twoje doświadczenie początkującym się przyda
eliza3 18:24, 08 sty 2013

gierczusia napisał(a)

) a co trzeba się ciut dopieścić
.... Stanowczo jestem za dopieszczaniem .... No i tez lubię fryzjera z powodu krótkich włosków pozdrawiam serdecznie

No to się dopieszczamy, zanim ogród ruszy
eliza3 18:27, 08 sty 2013

irena_milek napisał(a)

U nas sypie Elciu...
A mnie M włosy farbuje

Kasiu, tylko pozazdrościc...mój się nie kwapił

Kasiu ja też zazdroszczę takiego M, mój to by nie wiedział jak się do tego zabrać... nawet kurs by nie pomógł