Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

popcorn 18:28, 08 sty 2013

hej Ela! Najlepszego w nowym roku!
jutro ide do fryzjera... tylko ciecie, na razie farbowac nie musze, jeszcze nie siwieje - a nie lubie czasu tracic u fryzjera..
pozdrawiam!!
eliza3 18:29, 08 sty 2013

irena_milek napisał(a)
dawaj ten sposób, chyba że nie nadaje się na upublicznienie...zaraz nas Eliza pogoni za to grandzenie u niej

Fajnie, że grandzicie, tylko jaki to sposób Kasia jeszcze nie zdradziła... tajne przez poufne ???
eliza3 18:33, 08 sty 2013

Urszulla napisał(a)
Och, tu poplułam monitor od tego Waszego farbowania......a muszę Wam powiedzieć że nie cierpię długo siedzieć u fryzjera. Wpadam na chwilę max co 3 m-ce.....a powinnam częściej. Ja ciekawie siwieję, bo mam mnóstwo pojedynczych siwych...więc moja koleżanka fryzjerka wymyśliła mi jasne pasemka....i tak mi rozwiązała temat że nie muszę farbować raz w miesiącu

Kiedyś miałam tak jak Ty, wystarczyły pasemka, teraz niestety nie wystarczą...
eliza3 18:34, 08 sty 2013

Urszulla napisał(a)
Elu zajrzyj do mnie o doniczkach piszę.....i co Ty na to?

Lecę...
eliza3 18:39, 08 sty 2013

popcarol napisał(a)
hej Ela! Najlepszego w nowym roku!
jutro ide do fryzjera... tylko ciecie, na razie farbowac nie musze, jeszcze nie siwieje - a nie lubie czasu tracic u fryzjera..
pozdrawiam!!

Dziękuję za życzenia.
Fajnie, że nie musisz farbować, oby jak najdłużej... mnie pierwszy siwy włos pojawił się wraz z pełnoletnością... cóż niektórzy i tak mają...
Bogdzia 18:51, 08 sty 2013

Cofnęłam sie do 215 str i znalazłam tylko jedno zdjecie rh pod śniegiem gdzie niestety nie widac koloru liści tzn nie widac żeby sie coś złego działo. Teraz i tak nic nie zrobisz a wczesną wiosną bedziemy myslec czy mu coś dolega czy nie. Pozdrawiam Elizko.
p.s też sama farbuję włosy nie lubię siedziec długo u fryzjera a głównie nie lubię jednolitego koloru , jak nałoże nierówno farbę to włosy mają różne odcienie i tak mi się podoba.
eliza3 19:01, 08 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
Cofnęłam sie do 215 str i znalazłam tylko jedno zdjecie rh pod śniegiem gdzie niestety nie widac koloru liści tzn nie widac żeby sie coś złego działo. Teraz i tak nic nie zrobisz a wczesną wiosną bedziemy myslec czy mu coś dolega czy nie. Pozdrawiam Elizko.
p.s też sama farbuję włosy nie lubię siedziec długo u fryzjera a głównie nie lubię jednolitego koloru , jak nałoże nierówno farbę to włosy mają różne odcienie i tak mi się podoba.

Bożenko, nie zrobiłam zdjęcia, bo jak to zobaczyłam to tak mi się smutno zrobiło, że nawet nie pomyślałam o zrobieniu foto, ale zrobię i wtedy faktycznie będzie można postawić diagnozę, bardzo ci dziękuję, że zajrzałaś, bo wiem , że masz kłopoty z oczami.
Pozdrawiam
Kindzia 07:30, 09 sty 2013

Mój M jest bardzo ambitnym człowiekiem, to wykorzystałam
Urszulla 08:49, 09 sty 2013

Dzień dobry, myślimy o wiośnie u nas całą noc sypało..i zimę mamy
eliza3 16:10, 09 sty 2013

Kindzia napisał(a)
Mój M jest bardzo ambitnym człowiekiem, to wykorzystałam

To dobrze, że znalazłaś sposób...
Pozdrawiam Cię Kasiu i życzę udanego popołudnia... ja jakaś ospała ostatnio jestem, ale byle do wiosny