Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 18:12, 06 sty 2013

irena_milek napisał(a)
Eliza u was śnieg...a u nas leje jak z cebra!!!

Cieszę się z tego śniegu jak dziecko, ogród wypiękniał, jutro lecę do ogrodu zrobić foty, bo dawno nie robiłam... człowiek szybko się uzależnia, nawet od latania z aparatem...
Gosiniak 19:14, 06 sty 2013

Elu nadrabiam zaległości u Ciebie, pelargonie śliczne sadzoneczki. A z tym aparatem to faktycznie uzależnienie, ile to ja już mam tych uzależnień, a nie miałam żadnego zanim nie trafiłam na ogrodowisko...czekamy na zdjęcia, u mnie brak śniegu, tak jak u Irenki tylko deszcz i deszcz.
eliza3 19:31, 06 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Elu nadrabiam zaległości u Ciebie, pelargonie śliczne sadzoneczki. A z tym aparatem to faktycznie uzależnienie, ile to ja już mam tych uzależnień, a nie miałam żadnego zanim nie trafiłam na ogrodowisko...czekamy na zdjęcia, u mnie brak śniegu, tak jak u Irenki tylko deszcz i deszcz.

U nas też dwa dni padał deszcz, wczoraj słońce jak wiosną, dzisiaj proszę ... śnieg. Wolę już w styczniu śnieg niż deszcz, bo przynajmniej ogród ładniej wygląda i roślinki bezpieczne pod pierzynką
Gosiniak 19:33, 06 sty 2013

No właśnie, entuzjazmu to mi nie dodałaś
Teraz musisz się zrehabilitować i te fotki obiecane wrzucić
gierczusia 19:44, 06 sty 2013

Witaj Elu wpadam się przywitać muszę nadrobić zaległości u Ciebie ...a w Tychach to duży wybór donic jest ???nawet teraz ?? Pozdrowionka
eliza3 19:47, 06 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
No właśnie, entuzjazmu to mi nie dodałaś
Teraz musisz się zrehabilitować i te fotki obiecane wrzucić

Jutro zrobię fotki, a tym deszczem się tak nie przejmuj, ogrodowi to dobrze zrobi. Drzewa i krzewy podleje i zimę lepiej przetrwają, a dla rh, to dopiero uczta z nieba, nie trzeba z konewką zimą biegać.
eliza3 19:56, 06 sty 2013

gierczusia napisał(a)
Witaj Elu wpadam się przywitać muszę nadrobić zaległości u Ciebie ...a w Tychach to duży wybór donic jest ???nawet teraz ?? Pozdrowionka

Te donice ze zdjęć to wstawił Krzysztof z ubiegłorocznych targów Gardenia.
W Tychach największy wybór to chyba na giełdzie, ale ceny nie są zachęcające, więc się nie spieszę, czekam na okazję, jak ktoś trafi i da znać to też skorzystam.

gierczusia 21:51, 06 sty 2013

A u nas na targach w Wojew . Parku tak słabiutko
Kasiek 08:50, 07 sty 2013

Ewelinka231281 napisał(a)

Jeszcze chciałam Wam pokazać jukę - no, może jeszcze siebie, zawsze lepiej wiedzieć z kim się rozmawia

Witam u pięknych kwiatuszków

Podoba mi sie ta elegancka....Dziewczyna
Przyszlam sie przywitac i dobrego dzionka zycze
P.s Sliczne masz kwiaty,siedzac z zamknietymi oczyma,chlone ich zapachy....
Kindzia 09:17, 07 sty 2013

Dotarłam Elciu, a tam dalej sypie?