Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

malgocha1960 08:50, 15 sty 2013

Witaj Elizo.Tez kocham nasze morze,my jeżdziliśmy swojego czasu co roku pod namioty do Karwi,spokojna duza plaza bez tłumu,to lubie najbardziej.
eliza3 13:24, 15 sty 2013

grembosia napisał(a)
Eluniu, herbatka pokrzywowa ma niesamowitą moc, bardzo oczyszcza z toksyn. Warto się przekonać. Ja piłam ją trzy razy dziennie w sytuacjach kryzysowych i wyszłam na prostą, a oferowali mi sterty leków. Dodaj trochę mięty i będzie fajny zapach

Do herbatki z pokrzywy robiłam już dwa podejścia, każde z nich kończyło się tak samo
Podobno do trzech razy sztuka, spróbuję znowu w maju, bo podobno majowa najzdrowsza. Słyszałam o kuracjach oczyszczających, moje sąsiadki też zrywają pokrzywę do picia...
Może w tym roku się uda, dodam mięty jak radzisz i spróbuję znowu.
Urszulla 13:27, 15 sty 2013

macham
Milka 13:30, 15 sty 2013

Ja też i zdrowiej!!!!
eliza3 13:38, 15 sty 2013

Przetacznik napisał(a)
Dębki... spływ kajaczkiem Piaśnicą, okrągłe gofry z wiśniami, piękna plaża, krótkie dosadne rozważania księdza Malińskiego... Ja się zawsze kąpię, nawet jak niepogoda, bo uwielbiam wodę, morze. Pierwszy raz w Dębkach byłam chyba w 1990 roku.

Włosy mam krótkie, ciemne - "Bob". Fryzjerka ładnie ścieniowała. A za kilka tygodni planuję właśnie jaśniejsze refleksy i tak metodą powoli do celu może dotrę. Tak to już jest, kobitki lubią ciągle coś zmieniać : )

Piszesz, że pierwszy raz byłaś w Dębkach w 1990, to mniej więcej tak jak ja, sama więc wiesz najlepiej jak to miejsce się zmieniło... ale Piaśnica pozostała, gofry zawsze pyszne a wędzone ryby najwyższej jakości.

Gratuluję nowej fryzury, najważniejsze, że jesteś zadowolona, jak już osiągniesz to co zamierzasz, to pokaż się nam w nowej odsłonie, chociaż ja już jestem ciekawa
eliza3 13:43, 15 sty 2013

EPODLAS napisał(a)
Nic nie wiedziałam że na polskich plażach są sztuczne palmy. Bardzo jestem ciekawa jak ty wygląda na zywo.

Szczerze? Nie przypadły mi do gustu, chociaż na zdjęciach wyszły nieźle. Palmy to niech będą żywe i ciepłych krajach, ale cóż W-wa też ma swoją palmę w centrum, więc czemu nie Dębki, chociażby sezonowo?
eliza3 13:44, 15 sty 2013

Kindzia napisał(a)
Elciu tylko chwilka...pozdrawiam bardzo serdecznie

P.S. Czasu pragnę...

Ja też Cię pozdrawiam i czasu życzę
eliza3 13:48, 15 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Zdjęcie mogłoby jakiś egzotyczny kraj reklamować i nikt by się nie połapał, ale na żywo to faktycznie nie wygląda już tak ciekawie, widziałam gdzieś takie palmy, to tak samo jak te sztuczne bukszpany w doniczkach.
Pozdrawiam

Masz rację, sztuczne to sztuczne, rzadko zachwyca, ale zdjęcie wyszło nieźle, ot taki żart w zimowe dni Ja już marzę o wiośnie...
eliza3 13:55, 15 sty 2013

malgocha1960 napisał(a)
Witaj Elizo.Tez kocham nasze morze,my jeżdziliśmy swojego czasu co roku pod namioty do Karwi,spokojna duza plaza bez tłumu,to lubie najbardziej.

Byłam w Karwi, jeździliśmy jednego roku na rowerach z Dębek do Karwi, bo to własnie Dębki były naszym miejscem, pierwsze wyjazdy z dziećmi też były z namiotami... i ta plaża... jedna z piękniejszych nad naszym morzem z piaskiem delikatnym jak nigdzie indziej...
eliza3 13:56, 15 sty 2013

Urszulla napisał(a)
macham

Ja też macham