Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

Gosiniak 23:47, 15 sty 2013

Dużo zdrówka dla Ciebie, a ja siadam koło Irenki i Eli, oj jak dobrze....., teraz to się nas szybko nie pozbędziesz
BarbaraM 09:50, 16 sty 2013

Przyszłam się grzecznie przywitać.
Podpatruję u Ciebie i wiosnę przyzywam

Pięknie.
Pozdrawiam.
Urszulla 10:25, 16 sty 2013

eliza3 napisał(a)
Wszystkim odwiedzającym zostawiam ławeczkę z widokiem na morze.
Tym razem widok nie na nasze morze, ale na Morze Adriatyckie, też piękne...

Ja się też dosiadam
eliza3 12:06, 16 sty 2013

Irenko, Gierczusiu, Kindziu, Ewalm, Gosiu, Barbaro, Urszulko, serdecznie Was pozdrawiam, dziękuję za towarzystwo na ławeczce i życzenia powrotu do zdrowia.
Ze mną już lepiej... co prawda z domu jeszcze nie wychodzę, bo jeszcze nie jestem całkiem w formie, ale trzymam się ciepło, piję sok z aronii, więc za chwilę będę jak nowa
Dla Was zawilce z mojego ogródka

Zeta 12:08, 16 sty 2013

No ale choroba też plusik ....nadrobisz na forum.... zdrówka
malgocha1960 12:30, 16 sty 2013

Witaj Elizo,mam nadzieję,ze lepiej się czujesz.U nas na przeziebienia najlepiej działa sok z czarnego bzu.Juz nie moge doczekać się do wiosny,zamówiłam troche bylin,bedą kwitły nowosci posadzone w poprzednim sezonie.Rewolucji ogrodowych nie planuje w tym roku, tylko relaks w całym tego słowa znaczeniu.
eliza3 12:32, 16 sty 2013

Zeto masz rację, ale tylko w czasie rekonwalescencji, bo kiedy leżałam w łóżku to ani ręką, ani nogą ruszać mi się nie chciało... teraz to już biegam po ogródkach, bylebym zadyszki nie dostała... ale tyle się działo na forum, że trudno nadgonić... Pozdrawiam.
eliza3 12:44, 16 sty 2013

malgocha1960 napisał(a)
Witaj Elizo,mam nadzieję,ze lepiej się czujesz.U nas na przeziebienia najlepiej działa sok z czarnego bzu.Juz nie moge doczekać się do wiosny,zamówiłam troche bylin,bedą kwitły nowosci posadzone w poprzednim sezonie.Rewolucji ogrodowych nie planuje w tym roku, tylko relaks w całym tego słowa znaczeniu.

To ja też czekam z niecierpliwością na Twoje nowości, ja nie mam nic nowego, chociaż wiele roślin mi się podoba. Postanowiłam dosadzić tylko rh bo to jedne z moich ulubionych roślin i założyć mały warzywnik, bo się nakręciłam patrząc na warzywniki innych. Zobaczymy co wiosna przyniesie, bo u mnie to często rodzi się coś bez planu... nie zawsze to wychodzi ogrodowi na dobre, ale taka już jestem i nie będę z tym specjalnie walczyć.
Milka 13:04, 16 sty 2013

Zeta napisał(a)

no nie, Zeta jest niesamowita! ale ma rację

zawilce piękne
eliza3 13:11, 16 sty 2013

irena_milek napisał(a)

no nie, Zeta jest niesamowita! ale ma rację

zawilce piękne

Irenko, w końcu spokojnie mogłam obejrzeć relacje z Waszego wyjazdu, ale miałyście fajnie i pogoda Wam dopisała i humory... jak tak patrzyłam to sama się dziwiłam sobie, dlaczego ja tak zimy nie lubię...??? Może warto ją polubić...???