Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

an_tre 12:57, 28 cze 2013

eliza3 napisał(a)
Dzisiaj troszkę poszerzyłam rabatkę, aby wsadzić hortensję, na razie tylko tyle, jak hortensja podrośnie to znowu poszerzę

Zrobiło się troszkę miejsca i znowu myślę co by tu dosadzić, aby nie było pustego miejsca, bo od razu koty tranzytowe zaczną zakopywać....
Elu poszerzanie rabatek to chyba każda ogrodniczka ma we krwi ale co zrobić jak chce się mieć coraz piękniej, prawda?
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Bogdzia 21:32, 28 cze 2013

Piękne widoki z ogrodu , wszystko takie nasycone zielenią a szałwię masz rzeczywiscie piękną, kłosy ma takie długie i kolor intensywny. Pozdrówka zostawiam.
eliza3 20:13, 29 cze 2013

Kindzia napisał(a)

Nie wiem jeszcze, jak z eMusiową pracą...będę wiedziała pewnie w czwartek dopiero...

Liczę na Ciebie Czekam na pozytywna odpowiedź w czwartek
eliza3 20:21, 29 cze 2013

an_tre napisał(a)
Elu poszerzanie rabatek to chyba każda ogrodniczka ma we krwi ale co zrobić jak chce się mieć coraz piękniej, prawda?
pozdrawiam

Niby wydaje się, że nie ma już miejsca na nowe chciejstwa, ale tu szpadel i znowu mniej do koszenia... okazuje się, że mam jeszcze sporo trawnika....
eliza3 20:26, 29 cze 2013

Bogdzia napisał(a)
Piękne widoki z ogrodu , wszystko takie nasycone zielenią a szałwię masz rzeczywiscie piękną, kłosy ma takie długie i kolor intensywny. Pozdrówka zostawiam.

Dziękuję za miłe słowa, szałwia ma rzeczywiście mocny, intensywnie fioletowy kolor.
Pozdrawiam Bożenko ciepło, dzisiaj wyjrzało u nas słoneczko
Welka 21:17, 29 cze 2013

eliza3 napisał(a)
J

Juki jak co roku będą pięknie kwitły.

Moje w tym roku odpoczywają, na szczęście u Ciebie będę mogła się zachwycać
Pozdrawiam
boguslawa_ma... 08:56, 30 cze 2013

Elu piękne te twoje rabaty dawno mnie tu nie było ale w wolnej chwili poczytampozdrawiam i miłej niedzieli życze
Urszulla 14:08, 30 cze 2013

eliza3 napisał(a)
Dzisiaj troszkę poszerzyłam rabatkę, aby wsadzić hortensję, na razie tylko tyle, jak hortensja podrośnie to znowu poszerzę

Zrobiło się troszkę miejsca i znowu myślę co by tu dosadzić, aby nie było pustego miejsca, bo od razu koty tranzytowe zaczną zakopywać....

Elu, fajne zmiany,
a jaka to horti nowo posadzona?
jak się rozrośnie będzie pięknie wykańczać rabatkę
eliza3 15:23, 30 cze 2013

Ewelinka231281 napisał(a)

Moje w tym roku odpoczywają, na szczęście u Ciebie będę mogła się zachwycać
Pozdrawiam

U mnie jedna odpoczywa, nawet się zdziwiłam, bo co roku wszystkie kwitły... ale w zamian ma wyjątkowo piękne liście i rozrosła się w olbrzymią kępę...
eliza3 15:25, 30 cze 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Elu piękne te twoje rabaty dawno mnie tu nie było ale w wolnej chwili poczytampozdrawiam i miłej niedzieli życze

Dziękuję Bogusiu Ja też Ci życzę udanej niedzieli. Pogoda nas nie rozpieszcza, a tak by się chciało buzię do słonka wystawić