Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

Bea 21:10, 20 sie 2013

Ela to bardzo fajnie. Ja w tym roku jakoś osiadłam na mieliźnie i czekam na jesienny urlop.

Mam nadzieję, że może gdzieś się wyrwę. Konkretnych planów brak - bo jak zaplanuję to nic z tego nie wychodzi więc raczej to wszystko będzie improwizacją.

Morze czy góry?
eliza3 21:19, 20 sie 2013

Morze i góry... Czarnogóra.
Bea 21:24, 20 sie 2013

No to trafiłam w dziesiątkę

No to może będziemy mieć piękne zdjęcia do oglądania, a słońce to tam na pewno będzie.

Rozmarzyłam się i od razu mi lepiej.
eliza3 21:44, 20 sie 2013

Mam nadzieję, że pogoda będzie akurat... nie za gorąco, nie za zimno... i trochę luźniej...
boguslawa_ma... 21:48, 20 sie 2013

Elu zaglądam do ciebie i pozdrawiam Nareszcie u mnie pada i zrobiło się chłodniej
eliza3 22:16, 20 sie 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Elu zaglądam do ciebie i pozdrawiam Nareszcie u mnie pada i zrobiło się chłodniej

W nocy niech pada, a na jutro zamawiam słoneczko
Pozdrawiam Bogusiu.
EPODLAS 22:41, 20 sie 2013

Elizo, u nas też paa, ale od jutra będzie lepiej. Namawiam M żeby wziął kilka dni urlopu i te ostatnie sierpniowe dni chcę spędzić na działce. Ponoć ma być piękna pogoda. Chcę nacieszyć się latem
gierczusia 22:56, 20 sie 2013

U mnie też pada , wprawdzie " pada " to może za dużo powiedziane , ale cosik mokrego leci ... O Czarnogórze czytam , zazdraszczam tak sobie po cichutku , bo przez kontuzję eMa nigdzie w tym roku nie byłam .... Ale dość marudzenia , jeszcze parę dńi urlopu,a Ty Kofffana laduj akumulatory ... I pozdrów od Ogrodowiska te cudne rejony
eliza3 22:57, 20 sie 2013

EPODLAS napisał(a)
Elizo, u nas też paa, ale od jutra będzie lepiej. Namawiam M żeby wziął kilka dni urlopu i te ostatnie sierpniowe dni chcę spędzić na działce. Ponoć ma być piękna pogoda. Chcę nacieszyć się latem

Bożenko to dobry pomysł, odpoczniesz, nacieszysz się słoneczkiem, które nie jest już tak męczące, no i komarów zdecydowanie mniej, ja ostatnio dużo siedziałam w ogrodzie z gośćmi i było bardzo przyjemnie, a wieczory pomimo, że sierpniowe to jeszcze ciepłe.
eliza3 23:03, 20 sie 2013

gierczusia napisał(a)
U mnie też pada , wprawdzie " pada " to może za dużo powiedziane , ale cosik mokrego leci ... O Czarnogórze czytam , zazdraszczam tak sobie po cichutku , bo przez kontuzję eMa nigdzie w tym roku nie byłam .... Ale dość marudzenia , jeszcze parę dńi urlopu,a Ty Kofffana laduj akumulatory ... I pozdrów od Ogrodowiska te cudne rejony

Jeszcze tam nie byłam, więc sama jestem ciekawa, mam nadzieję, że mi się spodoba, zrobię zdjęcia tamtejszym widoczkom i roślinkom, jak na ogrodniczkę przystało , ale to dopiero na początku września.
Odliczam..