Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 20:14, 18 paź 2013

Urszulla napisał(a)
to świetnie
Twoje aniołkowanie uwielbiam.

A jak Twoje wianki ? Byłaś po szyszki ?
Debra 20:20, 18 paź 2013

eliza3 napisał(a)

Nie tylko w Anglii, podobno w Słowacji również, moi znajomi całe kosze ze Słowacji zwożą
Ja po prostu lubię spacerować po lesie, a jeżeli jeszcze grzybki się znajdzie to jeszcze większa frajda

A ja się boję chodzić po lesie Z moją orientacją w terenie, natychmiast się gubię. Mogę chodzić jedynie po szlakach górskich.
eliza3 20:25, 18 paź 2013

Debra napisał(a)

A ja się boję chodzić po lesie Z moją orientacją w terenie, natychmiast się gubię. Mogę chodzić jedynie po szlakach górskich.

Ja też się gubię... niestety.
M. się śmieje, że mam słabą nawigację w głowie , więc zawsze chodzi ze mną, a na grzybach ciągle mnie pilnuje żebym się nie zgubiła...
Debra 20:29, 18 paź 2013

eliza3 napisał(a)

Ja też się gubię... niestety.
M. się śmieje, że mam słabą nawigację w głowie , więc zawsze chodzi ze mną, a na grzybach ciągle mnie pilnuje żebym się nie zgubiła...

No to

Moja nawigacja jest zakręcona ))
eliza3 20:39, 18 paź 2013

Kiedyś też taką miałam Kiedy chodziliśmy z naszymi synkami po lesie, to ciągle biegała i zaganiała nas do "stada" Taka sunia kochana... a teraz mam kota, który chodzi własnymi drogami...
Bogdzia 22:21, 18 paź 2013

eliza3 napisał(a)

Bożenko, a Ty chodzisz do "swojego" lasu na grzybki? W tym roku urodzaj, przynajmniej u nas.

Byłam ze trzy razy i nawet troche nazbierałam ale ponieważ las strasznie zniszczyli wycinka to zadnych poza zajaczkami nie było i to wszyscy mówili że nic innego nie znaleźli. Zajączki też smaczne ale i inne bym chętnie pozbierała , ach opieńki jeszcze były . Podgrzybki i maślaki kupiłam i ususzyłam bo u mnie bardzo dużo grzybów idzie więc musiałam sie podratowac kupnymi.Miłego weekendu Elizko.
Kindzia 12:03, 19 paź 2013

Już aniołki? Fajnie Dużo pustych ścian mam jeszcze...tak na wszelki wypadek Ci piszę, jakby Ci zbywało

Pozdrówka słoneczne
eliza3 18:20, 19 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

Byłam ze trzy razy i nawet troche nazbierałam ale ponieważ las strasznie zniszczyli wycinka to zadnych poza zajaczkami nie było i to wszyscy mówili że nic innego nie znaleźli. Zajączki też smaczne ale i inne bym chętnie pozbierała , ach opieńki jeszcze były . Podgrzybki i maślaki kupiłam i ususzyłam bo u mnie bardzo dużo grzybów idzie więc musiałam sie podratowac kupnymi.Miłego weekendu Elizko.

Dzisiaj też wystartowałam na grzybki, ale to już chyba końcówka, nazbierałam trochę podgrzybków, ale już robaczki i ślimaczki się nimi zainteresowały, czego ostatnim razem nie było, ale za to pogoda była piękna więc mogłam na buki popatrzeć, tym razem na żywo
eliza3 18:25, 19 paź 2013

Kindzia napisał(a)
Już aniołki? Fajnie Dużo pustych ścian mam jeszcze...tak na wszelki wypadek Ci piszę, jakby Ci zbywało

Pozdrówka słoneczne

Będę pamiętać
Dzisiaj piękny dzień, ale w ogrodzie nic nie zrobiłam Przyszły tydzień ma być ładny, więc może wtedy
boguslawa_ma... 18:31, 19 paź 2013

Elu to mówisz że koniec grzybów.