Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 22:30, 06 paź 2012

asc napisał(a)
Uwielbiam szum lisci pod nogami... ale sprzątać je z rabat.. grrrrr porażka....... wiec też najczęści j udaję, ze ich nie widze.....

Wychodzę z założenia, że ogród jest dla mnie, a nie odwrotnie, więc na niektóre rzeczy przymykam oko...ja mam przede wszystkim liście brzóz, są niewielkie, więc mniej uciążliwe niż liście klonu, albo orzecha włoskiego. Takie drzewa rosły przy moim domu rodzinnym, to było wyzwanie...
annawu 23:03, 06 paź 2012

Jestem i ja, pięknie jest u Ciebie hortensje, róże, lilie, jest co oglądać i podziwiać a i stronek już nabiłaś, niebawem setuchna ogrodowisko to dobra lektura na długie wieczory nie można się tu nudzić

Kasztany, na dobrą energię wkładamy pod poduszkę.

Enya73 23:07, 06 paź 2012

Elizo dzieki za odwiedzinki u mnie Piękne fotki u Ciebie jak zwykle.

Pozostawiam zaproszenie do mojego nowego wątku z relacją z podróży po Toskanii, jeśli Cię to zainteresuje:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2415-pod-sloncem-toskanii?page=1#post_1

Buziaki pełne słońca
Urszulla 10:55, 07 paź 2012

Elu zrobiłam gruszki z 2kg żeby sprawdzić jak wyjdzie- mam 4 słoiczki 0,5l. Ale została mi zalewa w garnku-Tobie też zostaje? I przymierzam się do jeszcze 1 porcji.
eliza3 11:35, 07 paź 2012

Witaj, mnie też trochę zalewy zostało, ale też wykorzystałam ją do następnej porcji. Fajnie, że przepis Ci się przydał i ciekawa jestem czy Twojej rodzinie takie gruszki przypadną do gustu. Pozdrawiam.
eliza3 11:46, 07 paź 2012

annawu napisał(a)
Jestem i ja, pięknie jest u Ciebie hortensje, róże, lilie, jest co oglądać i podziwiać a i stronek już nabiłaś, niebawem setuchna ogrodowisko to dobra lektura na długie wieczory nie można się tu nudzić

Kasztany, na dobrą energię wkładamy pod poduszkę.

Witaj Aniu, miło mi, że zajrzałaś. Masz rację, że forum jest świetne na zimowe wieczory, kiedy snujemy plany i nabieramy apetytu na wiosenne prace. Właśnie zimą je odkryłam i tak mi się spodobało, że zostałam.
Pozdrawiam.
eliza3 11:49, 07 paź 2012

Enya73 napisał(a)
Elizo dzieki za odwiedzinki u mnie Piękne fotki u Ciebie jak zwykle.

Pozostawiam zaproszenie do mojego nowego wątku z relacją z podróży po Toskanii, jeśli Cię to zainteresuje:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2415-pod-sloncem-toskanii?page=1#post_1

Buziaki pełne słońca

Relację widziałam, bardzo mi się spodobało. Poznałam Chorwację, byłam tu kilka razy, ale Włochy są dla mnie nieodkryte, pora to zmienić
Milka 12:11, 07 paź 2012

Wychodzę z założenia, że ogród jest dla mnie, a nie odwrotnie,

dzięki, od dziś to moje motto
eliza3 15:39, 07 paź 2012

irena_milek napisał(a)

Wychodzę z założenia, że ogród jest dla mnie, a nie odwrotnie,

dzięki, od dziś to moje motto

Irenko, cieszę się, że podzielasz moje zdanie, nóżka już mniej boli?
kasik778 15:43, 07 paź 2012

eliza3 napisał(a)
Moja brzoza gubi liście...

Elizo uwielbiam brzozy, twoja jest cudowna, czy to forma płacząca?