Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

eliza3 18:28, 06 paź 2012

irena_milek napisał(a)
Była złamana, ale juz wygojona i na kamieniu mi się obsunęłą, nierówno i znowu nie mogę chodzić, a ogród i spacery czekają, bo w końcu wolne; może jutro samo z siebie sie ta kostka naprawi, na to liczę

piękne kwiaty pokazałaś i to słońce w nich zamknięte! cudowne

Powiem Ci Irenko, że to znak , aby troszkę odpoczęła. Ogród poczeka, a ponieważ niedziela przed nami, więc nóżka do góry, książeczka do ręki i błogie lenistwo...
eliza3 18:34, 06 paź 2012

hanka_andrus napisał(a)
Elizo,piękne masz chryzantemy! Czy to te zimujące w gruncie?Ja mam fioletowe.Pokażę jak wgram fotki z dzisiejszego pobytu.

Jeszcze dużo kwiatków u Ciebie.
Pozdrawiam i dziękuję za częste odwiedziny u mnie.Buziaczki!

Częstuj się borówkami!

Haniu, dziękuję z borówki, bardzo apetyczne. Chryzantemy zimujące, te ciemne mam kilka lat, a te żółte drugi rok, ale słabo przezimowały.
Milka 18:51, 06 paź 2012

Elizo, no to dziś się lenię na całego! brzozy sa piekne, ale pewnie smiecą jak mój klonik Flamingo, ale i tak je uwielbiam
AniaDS 18:55, 06 paź 2012

eliza3 napisał(a)

Tak... jutro też pójdziemy na kasztanki

Miłego spaceru, mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo taki wiatr nie wróży nic dobrego...

No właśnie, dlatego dziś nigdzie z dziecmi nie byłam, bo ciepło, ale wietrznie bardzo.
eliza3 19:40, 06 paź 2012

irena_milek napisał(a)
Elizo, no to dziś się lenię na całego! brzozy sa piekne, ale pewnie smiecą jak mój klonik Flamingo, ale i tak je uwielbiam

Trochę śmiecą, zarówno brzozy jak i klonik, ale ja sobie wytłumaczyłam, że jak jesień to i liście, więc udaję, że liści nie widzę.
eliza3 19:42, 06 paź 2012

AniaDS napisał(a)

Tak... jutro też pójdziemy na kasztanki

Miłego spaceru, mam nadzieję, że pogoda dopisze, bo taki wiatr nie wróży nic dobrego...

No właśnie, dlatego dziś nigdzie z dziecmi nie byłam, bo ciepło, ale wietrznie bardzo.

Oglądałam pogodę, jutro 10 stopni mniej brrrr
an_tre 19:47, 06 paź 2012

eliza3 napisał(a)
Byłam dziś na spacerku i co nazbierałam... ? Nie wiem po co mi tyle kasztanków, ale nie mogłam się oprzeć ich urodzie....

Elu ja jak przechodzę pod kasztanowcami to zawsze schylam się po błyszczące brązowe kulki robię tak od dzieciństwa, lubię ich rudy kolor, połysk i gładką skórkę, chowam do kieszeni i bawię się nimi
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
andziulka 20:41, 06 paź 2012

Witaj Elizo. Piękne Twoje jesienne zdjęcia Ja też mam pęcherznice. Tnę je kilka razy w roku. Bardzo szybko rosną
Mala_Mi 22:13, 06 paź 2012

Uwielbiam szum lisci pod nogami... ale sprzątać je z rabat.. grrrrr porażka....... wiec też najczęści j udaję, ze ich nie widze.....
eliza3 22:18, 06 paź 2012

Aniu noś kasztanki w kieszeni, mają dobrą energię, świeże największą.

Andziulko ja swoje przycinam wiosną, na razie wystarczy jedno cięcie potem zobaczymy.