Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja największa pasja - ogród

Moja największa pasja - ogród

dorkow0 08:32, 16 lis 2012

Witaj Kasiu... Ale plany masz, a to najważniejsze... Na realizację zawsze przyjdzie czas...
Wiem coś o tym, bo ja zaczęłam od realizacji, a plany przyszły potem i wszystko musiałam robić od nowa... Ale, że to lubię, to robię...
Urszulla 08:58, 16 lis 2012

Miejsce przy horti podobałoby mi się z ławeczką......ale nie jak usytuowana jest ta rabata w ogrodzie......przydałoby się coś poglądowego.....

A to drugie z żurawkami byłoby kolorowe......też fajnie

Nie wiem czy to oglądałaś z fazy projektowej Danusi......jak zrobić kształt nasadzeń żeby ładnie wyglądało?
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1724-u-sebka-czyli-ogrodowych-rewolucji-ciag-dalszy?page=428
anna_studio 11:37, 16 lis 2012

...widzę, że tu praca nad koncepcją...mnie też trudno to przychodzi...
Zostawiam pozdrowienia
kasik778 09:03, 17 lis 2012

aga_k napisał(a)
obie wersje są ładne, tylko teraz musisz zdecydować, która bardziej przypadła Ci do gustu

Aga szczerze to na razie żadna ja tam widzę cisy i bukszpany oraz dużo zurawek, to nie jest bardzo słoneczne miejsce, więc takie rośliny tu powinny pasować, a i jeszcze muszę tu dosadzić serby, zeby zasłonić przybudówkę u sąsiada
kasik778 09:05, 17 lis 2012

Kindzia napisał(a)

Widzę, że też się męczysz z rabatą...
Tylko życzenie powodzenia mogę zostawić

Kasia dzięki, jak mi tak dalej pójdzie, to do wiosny nic sensownego tu nie wymyślę...

Musisz na wenę poczekać Mnie została jeszcze jedna rabatka i też nie wiem co na niej ...
Buziolki

Kasia będę myśleć całą zimę, ale chyba cały ten kawałek ogrodu przed domem zostanie zaorany i to dosłownie
kasik778 09:06, 17 lis 2012

dorkow0 napisał(a)
Witaj Kasiu... Ale plany masz, a to najważniejsze... Na realizację zawsze przyjdzie czas...
Wiem coś o tym, bo ja zaczęłam od realizacji, a plany przyszły potem i wszystko musiałam robić od nowa... Ale, że to lubię, to robię...

no właśnie ja też nasadziłam jak wariatka bez ładu i składu a teraz nic mi się nie podoba, połowa lub więcej do zmian...
kasik778 09:07, 17 lis 2012

Urszulla napisał(a)
Miejsce przy horti podobałoby mi się z ławeczką......ale nie jak usytuowana jest ta rabata w ogrodzie......przydałoby się coś poglądowego.....

A to drugie z żurawkami byłoby kolorowe......też fajnie

Nie wiem czy to oglądałaś z fazy projektowej Danusi......jak zrobić kształt nasadzeń żeby ładnie wyglądało?
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1724-u-sebka-czyli-ogrodowych-rewolucji-ciag-dalszy?page=428

Ula nie podoba ci się usytuowanie tej rabaty, ale odnośnie czego? napisz szerzej, bo muszę coś tam wymyślić mądrego
kasik778 09:08, 17 lis 2012

anna_studio napisał(a)
...widzę, że tu praca nad koncepcją...mnie też trudno to przychodzi...
Zostawiam pozdrowienia

Witaj Aniu wróciłaś u ciebie to nie ma co szukać koncepcji, bo masz już pieknie nie to co u mnie pozdrawiam
Enya73 09:10, 17 lis 2012

Kasiu pozostawiam pozdrowienia
zbigniew_gazda 09:27, 17 lis 2012

Kasiu jak miejsce nie bardzo słoneczne to może RH (Canningham White - niezawodne ) , żurawki . Lawenda lubi słoneczko. Pozdrawiam i udanych pomysłów.