Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja największa pasja - ogród

Moja największa pasja - ogród

kasik778 21:18, 17 sty 2013

asc napisał(a)
Oj, oj, oj... ja też najbliższe dni mieszkam w pracy..wiec rewizyta zaliczona..... i naciskam krzyżyk.... buuuu

Aniu dzięki za rewizytę, liczę na spotkanie, w końcu nie samą pracą człowiek żyje
Gosiniak 21:26, 17 sty 2013

Witaj Kasiu- z bluszczykiem będziesz miała pięknie i życzę żeby się udało z tymi sadzonkami, ja na siatce winobluszcz mam, on dosłownie w mgnieniu oka zarasta, ale bluszczyk znacznie ładniejszy jest i skoro u siąsiada dobrze rośnie to i u Ciebie będzie mu dobrze, pozdrowienia ślę
kasik778 21:28, 17 sty 2013

Gosiu igiełkowa ja mam i winobluszcz posadzony, tylko nie wiem czy coś z niego będzie sadziłam jesienią i dopiero na wiosnę się okaże a bluszcz będzie na razie w jednym miejscu puszczony na 12 przęsłach jak będą sadzonki oczywiście
an_tre 22:01, 17 sty 2013

Kasiu wpadłam z rewizytą a u ciebie sadzonkowanie widzę, że bardzo poważnie i szybciutko zabierasz się do wiosennego obsadzania życzę powodzenia i pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kasik778 22:06, 17 sty 2013

Aniu ja przygotowuję się poważnie ale tak naprawdę to bardzo mnie cieszą takie rzeczy bo kfiotki to przecież mój hopel, teraz ciekawe jak mi pójdzie z pelargoniami
Bogdzia 22:14, 17 sty 2013

Widzę ze u Ciebie produkcja sadzonek idzie pełną parą i już myslisz o pelargoniach. Na pewno lepiej jest dla nas ale i dla roślin jesli płot jest osłonięty i wiatr nie ma już takiego dostępu do ogrodu i tworzy sie lepszy mikroklimat dla roslin. A rosliny masz piękne i pewnie będą jeszcze piekniejsze . Te białe szczoteczki szczególnie fajne i ciekawe. Pozdrawiam serdecznie.
kasik778 22:19, 17 sty 2013

Bogdziu bardzo lubię sadzonkować, jeśli mogę tak tą czynność nazwać, więcej z tego frajdy, niż z kupowania roślin, choć i kupowanie uwielbiam

Szczoteczkowiec jest cudowny, tylko strasznie wolno rośnie, po kilku latach mam wrażenie, ze stoi w miejscu...
Welka 10:15, 19 sty 2013

Witam!
Sadzonki widzę szykujesz, ja powsadzałam do wody badylki hortensji - listki puściły, korzonków nie widać, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ładny avatarek
Pozdrawiam
Enya73 10:37, 19 sty 2013

A ja bym też chciała rozmnożyć w tym roku hortensje Kiedy zacząć?
Welka 11:07, 19 sty 2013

Anita, ucięłam jakoś przed świętami BN, bo kwiatostany potrzebne mi były do jednej kompozycji. Limka szybko puściła listki, pinky winky trochę później, ale korzeni u żadnej nie widać, więc na razie nie pomogę, bo nie wiem co to z tego wyjdzie, ale jak coś puści to dam znać