Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

monteverde 20:21, 18 gru 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Dobrze, że do Ciebie zajrzałam, przynajmniej dowiedziałam się jaka temperatura mnie czeka w świeta - wiadomości nadal nie ogladam, termometr zwariował i oszukuje o jakieś 3-4 stopnie, więc jak nie zadzwonię do mamy albo nie sprawdzę w samochodzie to nie wiem ile stopni mamy na dworze.
Zdrówka życzę, jelitówka jest okropna
Pozdrawiam

Ewelinko i chyba będę musiała pojechać przed świętami i włączyć ogrzewanie podaję Ci stronkę weź w zakładki i zawsze będziesz mogła spojrzeć ja zawsze biorę 16 dniowe prognozy, a możesz i codziennie

http://www.twojapogoda.pl/polska/warminsko-mazurskie/olsztyn/16dniowa zobacz co się szykuje nam na wigilię patrz na odczuwalną nocną też
monteverde 20:24, 18 gru 2012

Klamber napisał(a)
Witaj Aniu, czytam o Twoich temperaturkach brr, ja mam teraz dobrze, tu energia tania a w domu cieplutko, 24 to co lubię. Zdrówka życzę bo widzę że choróbsko Cie dopadło. Życzę Tobie i Marianowi, wszystkiego dobrego z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia. U mnie lipa, nie dość że ominie mnie świąteczny nastrój i jadło, to nawet choinki nie mam.

Cześć Roberto , a tam świąt nie obchodzą ludziska? My Tobie również życzymy dużo zdrowia, abyś mógł do końca pobytu w Kanadzie zmieść trudy pracy i bardziej bogatego 2013 roku, aby plany wszystkie się spełniły nie zapomnij o róży
monteverde 20:41, 18 gru 2012

gusiarz napisał(a)
Aniu - z przepisem się nie spiesz. Ja dopiero w sobotę - niedzielę będę coś pichcić - chyba czeski placek bo on jest z orzechami i powidłami - lubię go na święta... Zdrowiej spokojnie - taka grypa to jak jakaś kara boska - OKROPIEŃSTWO!!! Trzymaj się i powoli dochodź do siebibe. Całuki dla otuszki

Już Ci piszę na priv
Welka 20:53, 18 gru 2012

monteverde napisał(a)

Witam!
Dobrze, że do Ciebie zajrzałam, przynajmniej dowiedziałam się jaka temperatura mnie czeka w świeta - wiadomości nadal nie ogladam, termometr zwariował i oszukuje o jakieś 3-4 stopnie, więc jak nie zadzwonię do mamy albo nie sprawdzę w samochodzie to nie wiem ile stopni mamy na dworze.
Zdrówka życzę, jelitówka jest okropna
Pozdrawiam

Ewelinko i chyba będę musiała pojechać przed świętami i włączyć ogrzewanie podaję Ci stronkę weź w zakładki i zawsze będziesz mogła spojrzeć ja zawsze biorę 16 dniowe prognozy, a możesz i codziennie

http://www.twojapogoda.pl/polska/warminsko-mazurskie/olsztyn/16dniowa zobacz co się szykuje nam na wigilię patrz na odczuwalną nocną też

Aniu, nawet polsatowskie wydarzenia obejrzałam i prognozę pogody - w poniedziałek faktycznie -16 w dzień, o temperaturze w nocy nie chcę mysleć. Dzięki za link.
Pozdrawiam
monteverde 21:07, 18 gru 2012

Aniu, Reniu, Pszczółko, Bogusiu,Tess, Agatko, Zeta dzięki za troskę, od razu mi lepiej, jesteście kochane a teraz pokażę drzewka w moim raju, bo musiałam wyprowadzić psa, bo byłam sama w domu i przy okazji coś cyknęłam

Aha na początek zdjęcia skrzynki i natkijak widać skrzynka drewniana z otworami
a teraz odkryłam trochę ciemnawo wyszło jak biorę natkę to potem s powrotem zakrywam skrzynką, mój długiiiii na spacerze
a tu owoce goji, trochę zostawiłam i podjadam takie zmarznięte wszystko jakieś ciemne wyszło ale kształty widać a teraz drzewka
monteverde 21:11, 18 gru 2012

A tu czapy na hortensji ogrodowej
wrzos przykryty, ale widać kwiatki różowe i widać , że nie zmarznięty
no i sikory, maja słoninkę powieszoną na krzewach goji, bo i dzięcioły 2 wolą tam przylatywać
Zeta 21:24, 18 gru 2012

Czy ja dobrze widzę ta ddduuuużżżaaaaa kula to trzmielina????
monteverde 21:28, 18 gru 2012

Zeta napisał(a)
Czy ja dobrze widzę ta ddduuuużżżaaaaa kula to trzmielina????

Takkkkkkkkkk
kaisog1 21:39, 18 gru 2012

Aneczko czytam, żeś chora Dużo zdrówka życzę! Buziaczki przesyłam
Zeta 21:44, 18 gru 2012

Czemu u mnie trzmielina się płoży ????? Co to za odmiana?