I w końcu zapytam o te warzywa.....podobno masz sprawdzone miejsce zakupu......ale też mi chodzi o odmiany...jakie kupujesz..
..ja w ogródku sieję marchew, ogórki, koper, pietruszkę, sałatę, buraczki, fasolkę choć jeść nie lubię (rozdaję w rodzinie) chyba żebym dostała tę odmianę mamucią...ale nie widziałam ..
.. i sadzę pomidorki już wyhodowane.
Mam taką hurtownię rolniczą u siebie na wsi.....ale mają mały wybór odmian......poleć coś co masz sprawdzone
jeżeli chodzi o fasolkę to ja kupuję typu mamut "Wstęgę" jest karłowa, żółta i bardzo smaczna ale w tym roku miałam i tyczna "Jaś" i włoską fioletową i nakrapianą(szparagówki) wszystkie smaczne, w pomidory zaopatruję się w pomidorlandia.pl, marchew sieję karotę wczesną i późna np. amsterdamską, miałam też fioletowa ciemną ale nie przypadła mi do gustu, była raczej jako ciekawostka w pomidorlandii kupuję też sałatę Simpson, i białe ogórki miniaturki, a reszta w sklepach ogrodniczych, powodzeniahttp://www.pomidorlandia.pl/polski/
Ludu,jakie masz przepiękne piwonie ! Zapytam,jak u Ani ASC Czy jest jakaś roślina,której nie masz ?
conajmniej w kilku kolorach ?
Jak ja patrzyłam,że w Rosarium umknęła mi Souvenir du dr.Jamain,nie mam pojęcia
Pozdrawiam