Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju II

Mój kawałek raju II

Kasiek 15:47, 07 lip 2013

Aniu dziekuje za dziewanne,cudowna jest
AniaDS 18:50, 07 lip 2013

Hej Aniu, Kochana nie kupiłam jeszcze bo brakowało mi czasu ostatnio. Ja nie wiem, jak to się dzieje, że pierwsze kwitnienie już za mna a ja nawet nie poczułam tej radości co zawsze, nie mam czasu się nacieszyć tymi swoimi różami . Chyba na sezon letni powinnam rzucić pracę ..

Aniu, jak możesz się podzielić to chętnie przygarnę, chciałabyś coś ode mnie? Z przyjemnością się podzielę czym się tylko da :*.
martaibartek 19:27, 07 lip 2013

Aniu to kiedy opuszczacie Raj? Jaka szkoda tak piękne miejsce opuszczać... mam nadzieję, że następcy dobrze zajmą się tym co po Was pozostanie
Będziesz musiała w warmińskim sąsiednie działki dokupić
monteverde 19:45, 07 lip 2013

Kasiek napisał(a)
Aniu dziekuje za dziewanne,cudowna jest

monteverde 19:51, 07 lip 2013

AniaDS napisał(a)
Hej Aniu, Kochana nie kupiłam jeszcze bo brakowało mi czasu ostatnio. Ja nie wiem, jak to się dzieje, że pierwsze kwitnienie już za mna a ja nawet nie poczułam tej radości co zawsze, nie mam czasu się nacieszyć tymi swoimi różami . Chyba na sezon letni powinnam rzucić pracę ..

Aniu, jak możesz się podzielić to chętnie przygarnę, chciałabyś coś ode mnie? Z przyjemnością się podzielę czym się tylko da :*.

Aniu święte słowa napisałaś na pierwsze kwitnienie wskazany urlop lub chorobowe Aniu nic przecież wydaję rośliny, bo nie mam na nie miejsca w warmińskim, chyba, że jakieś patyczki róż do ukorzenienia, które zbywają lub miałabyś wywalić
hanka_andrus 21:11, 07 lip 2013

Aniu, u Gabrieli się pytałaś o przywrotnika, ja tydzień temu przesadziłam i nic im nie jest. Obcinaj tylko kwiaty. A czy w donicy go zostawisz, czy do ziemi? Przy okazji można podział robić. To żywotny gatunek.
monteverde 21:48, 07 lip 2013

hanka_andrus napisał(a)
Aniu, u Gabrieli się pytałaś o przywrotnika, ja tydzień temu przesadziłam i nic im nie jest. Obcinaj tylko kwiaty. A czy w donicy go zostawisz, czy do ziemi? Przy okazji można podział robić. To żywotny gatunek.

do ziemi Haniu, dziękuję
Madzenka 22:09, 07 lip 2013

Aniu nie wierzę, że w warmińskim już nic nie zmieścisz Jak Cie znam to z tysiąc gatunków jeszcze tam upchasz
marzena 22:32, 07 lip 2013

a wiesz Aniu, że ja też zrobiłam fotkę kwiatom ziemniaka tylko akurat trochę fioletowe są

pozdrawiam
monteverde 22:35, 07 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)
Aniu nie wierzę, że w warmińskim już nic nie zmieścisz Jak Cie znam to z tysiąc gatunków jeszcze tam upchasz

będę próbowała, ale marne szanse