Wreszcie trochę nadrobiłam... a tyle bym przegapiła.. lodówka (ta lepsza niż do zabudowy.. M miał rację), kominek, piękna zima, studniówka....... pomalutku nadrabiam zaległości
Mnie półtora dnia nie było i już problem mam...jak nadgonić?
Zaszalałaś kochana Fajny sprzecik do kuchni Z płyty z pewnością będziesz zadowolona Ja gotuję już na niej chyba z 5 lat i jestem bardzo zadowolona Tylko Mama czy Teściowa narzekają jak do mnie przyjadą bo to inne gotowanie jak na gazie
Zima śliczna u Was Podobnie jak u nas tylko fotek nie mam kiedy wstawić...
Pozdrawiam gorąco
Udanej imprezki
Mam nadzieję, że na długo starczą. Ciekawe jak awaryjność takiej płyty?
A z czasem, to wiadomo...ciągle go za mało.
Teraz też zaraz do pracy wracać muszę. Chętnie bym sobie tu z Wami posiedziała
To nie imrezka, to odwiedziny z noclegiem. Śmiejemy się z M, że tam pensjonat prowadzimy
Gratuluję sprzetów. Podpowiem tylko, że płytę najlepiej czyści się cifem... żadne tam drogie preparaty czy ustrojstwa. Ponad 15 lat miałam płytę (w mieszkaniu) i tęęęęsknię do niej, bo musiałam pogodzić się z kuchenką gazową (zdrowy rozsądek wziął górę ). A srebną lodówkę najlepiej oliwką dla dzieci i dodupnymi chusteczkami. Ale pewnie to wiesz...
Pozdrawiam
Jak miło, że do mnie trafiłaś Zaraz polecę zobaczyć Twój wątek...a może już widziałam? Kompletnie zaczyna mi się mieszać
Nie wiedziałam, że dodupnymi...Dzięki
Płytę ceramiczną mam w Zabrzu, tylko, że gazową. Wprawę mam w czyszczeniu. Na koniec magiczną ściereczką i błyszczy się jak psu...
Gratuluję sprzetów. Podpowiem tylko, że płytę najlepiej czyści się cifem... żadne tam drogie preparaty czy ustrojstwa. Ponad 15 lat miałam płytę (w mieszkaniu) i tęęęęsknię do niej, bo musiałam pogodzić się z kuchenką gazową (zdrowy rozsądek wziął górę ). A srebną lodówkę najlepiej oliwką dla dzieci i dodupnymi chusteczkami. Ale pewnie to wiesz...
Pozdrawiam
Ja srebrny czajnik kremem smaruję
Z lidla płyn do płyt jest niczego sobie....ale cif rzeczywiście najlepszy
Kremem? Matko i córko...wszystkiego się tu nauczyć można