Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

kasik778 18:53, 18 sty 2013

Kindzia napisał(a)
Dostałam od Juzi z Kruklandii namiar na ciurkadełka...idę wybierać

Kasiu witaj, kochana podziel się tymi namiarami plizzzzz pięknie proszę

Ale ładne kupiłąś kfiotki to chyba narcyzy?
Kindzia 19:04, 18 sty 2013

Narcyzy Miniaturki. Na hiacynty dalej polować będę

A proszę bardzo

http://sklep.olympia.pl/ogrod/fontanny-pokojowe.html

Jakie chcesz i blisko nas Jutro tam spróbuje zadzwonić.
JulkAd 21:03, 18 sty 2013

O Kasiu, czyżbyś już na stałe miała połączenie ze światem (znaczy z O) ze swojego Zacisza?

Kominek masz super , jeszcze go nie pokazywałaś...lubię takie, bo mają swój klimat

Stronę z ciurkadełkami też zapisałam, ale zajrzę dopiero jak kasę nazbieram...zawsze jest cosik ważniejszego.

Idę poczytać trochę, bo czeka mnie długa nocka....Kuba się bawi na swojej Studniówce, więc trzeba być na chodzie jak będzie wracał...

Dobrej nocki życzę i odpoczywaj zatem przed jutrzejszymi porządkami. Buźka

Bogdzia 21:05, 18 sty 2013

Nadrobiłam zaległości i widziałam lodówkę oraz płytę indukcyjną . Pozdrawiam serdecznie.
Urszulla 21:07, 18 sty 2013

Same ładne rzeczy pokazujesz
Enya73 21:12, 18 sty 2013

Kindzia napisał(a)
Po drodze z Zabrza wstąpiliśmy do sklepu i przykleiło się...a szukałam hiacyntów. Ale troszkę wiosny rośnie

Tak to jest, te doniczki same wchodzą do koszyka Pozdrawiam ciepło Kasiu Ciebie i M i syna
Juzia 23:19, 18 sty 2013

Byłam u Ciebie już...ale się nie odezwałam...czas to zmienić
malgocha1960 04:09, 19 sty 2013

Kasiu,przepiekny kominek.Jak bedziesz miała nastroj zrób fotkę w całości.Ja mam z piaskowca,ale twój przytulniejszy o wiele.
Kindzia 10:24, 19 sty 2013

JulkAd napisał(a)
O Kasiu, czyżbyś już na stałe miała połączenie ze światem (znaczy z O) ze swojego Zacisza?

Kominek masz super , jeszcze go nie pokazywałaś...lubię takie, bo mają swój klimat

Stronę z ciurkadełkami też zapisałam, ale zajrzę dopiero jak kasę nazbieram...zawsze jest cosik ważniejszego.

Idę poczytać trochę, bo czeka mnie długa nocka....Kuba się bawi na swojej Studniówce, więc trzeba być na chodzie jak będzie wracał...

Dobrej nocki życzę i odpoczywaj zatem przed jutrzejszymi porządkami. Buźka

Mam Julciu Nie wiem, czy to tak całkiem na dobre mi wyjdzie, dużo czasu mi internet zabiera Ale dostęp do konta mam i to najważniejsze
Trochę się naszukałam kominka w kaflach...ale to stare dzieje już

Właśnie te ceny są przystępne, do tej pory wszystkie fontanny, które widziałam były bardzo drogie. Kabelek na ogródku wkopany w zeszłym roku, czeka sobie. Mam nadzieję, że latem tego roku już będzie nam ciurkać Wyobraź sobie u mnie na wsi, co to będzie za dziwadło I tak jestem dziwadło, bo mam faliste rabatki i marchwi nie mam...Ale sąsiadka już zaczyna zmiany w swoim ogrodzie, myślę że to mój wpływ, nieeeeee nie mój, ogrodowiska, a ja jestem tylko pośredniczką

Zaraz lecę do Ciebie zobaczyć, czy już wstałaś po nocnym czuwaniu

Kindzia 10:25, 19 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
Nadrobiłam zaległości i widziałam lodówkę oraz płytę indukcyjną . Pozdrawiam serdecznie.

I ja pozdrawiam serdecznie Bogdziu