Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nigdy nie mów nigdy

Nigdy nie mów nigdy

gierczusia 17:20, 20 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Ciepło na dworze, śnieg topnieje...dostałam MMS od M...dziura wywiercona w kamieniu ciurkadełkowym i nawet pompkę zamontował na próbę...DZIAŁA !!!

Ja oficjalnie protestuję że nie ma zdjęć ciurkadełkowych
gierczusia 17:22, 20 mar 2013

Kindzia napisał(a)

Dziękuję Jakaś dżungla tropikalna, czy co?

Eee tam , dżungla od razu .. Storczyki miałam tylko i już mi się znudziły to Ci kawałeczek kanarów zadedeykowałam .. Tam nie mają tej diabelnej zimy , albo i mają ale w wydaniu +15
JulkAd 17:43, 20 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Ciepło na dworze, śnieg topnieje...dostałam MMS od M...dziura wywiercona w kamieniu ciurkadełkowym i nawet pompkę zamontował na próbę...DZIAŁA !!!

No, a co ma nie działać, jak dziura już jest?...ja się swojego doczekać nie mogę, ale Twoje fotki wcześniej zobaczę....

...u nas dzisiaj bardziej niż śniegiem, tąpnięciem w kopalni wszyscy żyją...u mnie wczoraj trochę w domku podrgało, ale w blokach i wieżowcach nieźle pokołysało meblami...mieli chłopaki szczęście, że cało z tego wyszli..
Kindzia 18:19, 20 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Ja oficjalnie protestuję że nie ma zdjęć ciurkadełkowych

I tu jest problem Gierczusiu...zepiła mi się karta w telefonie...nie umiem inaczej zgrać, nawet nie wiem gdzie na tym moim osobistym małym lapku się bluetooth`a włącza...Grześ jak z uczelni dotrze, to go zmuszę
Może coś z tego będzie...
Kindzia 18:21, 20 mar 2013

gierczusia napisał(a)

Eee tam , dżungla od razu .. Storczyki miałam tylko i już mi się znudziły to Ci kawałeczek kanarów zadedeykowałam .. Tam nie mają tej diabelnej zimy , albo i mają ale w wydaniu +15

Ooo, znaczy się "swiatowo" się u mnie zrobiło I tak trzymać!
Kindzia 18:26, 20 mar 2013

JulkAd napisał(a)

No, a co ma nie działać, jak dziura już jest?...ja się swojego doczekać nie mogę, ale Twoje fotki wcześniej zobaczę....

...u nas dzisiaj bardziej niż śniegiem, tąpnięciem w kopalni wszyscy żyją...u mnie wczoraj trochę w domku podrgało, ale w blokach i wieżowcach nieźle pokołysało meblami...mieli chłopaki szczęście, że cało z tego wyszli..

Mam nadzieję, że Grześ to opanuje i da się pokazać.

Takie wypadki też mnie bardzo poruszają...mój M górnik, przeżyliśmy razem całą rodziną, gdy eMa pracownik zginął...to zostaje na zawsze. Zresztą, nawet gdy nadziei nie ma, dopóki nie przyjdzie lekarz, cała akcja ratunkowa i tak się toczy...bezpośrednio...Więc nie dziwię się, że tym żyjecie...

Kindzia 18:28, 20 mar 2013

Pięknie dziś na świecie śląskim było...całe 8 stopni
Teraz dopiero z pracy wróciłam i zupełnie na żadną robotę nie mam ochoty. A takie plany miałam...szkliwo miałam pomyć...nie ucieknie
JulkAd 18:38, 20 mar 2013

Kasiu to się nazywa u mnie zacofanie techniczne, ale wolę nazwać złośliwość rzeczy martwych (sama mam problem z takimi pierdołami)...żeby było śmieszniej, u mnie po zakupieniu jakiegokolwiek sprzętu elektronicznego lub agd instrukcje obsługi czyta tylko mój Kuba i On nas szkoli - leniwi w tym względzie jesteśmy
Kindzia 18:46, 20 mar 2013

JulkAd napisał(a)
Kasiu to się nazywa u mnie zacofanie techniczne, ale wolę nazwać złośliwość rzeczy martwych (sama mam problem z takimi pierdołami)...żeby było śmieszniej, u mnie po zakupieniu jakiegokolwiek sprzętu elektronicznego lub agd instrukcje obsługi czyta tylko mój Kuba i On nas szkoli - leniwi w tym względzie jesteśmy

Teraz to na zasadzie ; po co mam się wysilać

Instrukcje wszelkie tylko ja czytam, moi chłopcy zgodnie twierdzą, że instrukcje są dla ślimoków. Potem, jak trzeba jakiś szczegół dopracować, to mnie pytają...
Ja raczej z tych technicznych
Kindzia 18:47, 20 mar 2013

Słyszę, że Grześ już coś tam działa : mój telefon - jego komputer

Będzie...