romka
10:28, 15 sie 2012
oj powiem Wam, że mając w pamięci podglądane u Was od dłuższego czasu ogrody, trudno było mi pokazać tą łąkę
widzę teraz, że zupełnie niepotrzebnie, bo i ja tutejszą atmosferę mogłam poczuć na własnej skórze ... dziękuję :*
JulkAD
no tak czasem myślę, że najgorsze już za nami... no chyba że nieświadoma jestem jeszcze ogromu tego co przede mną
i oczywiście będę planować, z nadzieją że pomożecie mi głupie plany weryfikować
Bogda
wyrzucę??? ja??? nie śmiałabym!!!! witam z całego serca w jakże skromnych jeszcze moich progach
KasiaWB
narysuję działkę.... nawet już ją pomierzyłam trochę, ale potem zaczęło lać i skończyło się mierzenie
mniej więcej wiem jakbym chciała, konkretów co do roślin brak, w sumie po lekturze ogrodowiska mam kilka preferencji, ale jeszcze bez szczegółów
AgnieszkaBK
dziękuję za odwiedziny i cieszę się że w sumie to prawie sąsiadki jesteśmy
anna_studio
Aniu dziękuję za wizytę i przemiłe słowa, jak je czytałam też sie wzruszyłam słowami Twojego syna
a co do tej ziemi
wiesz mój wujek ostatnio do mnie mówi "oj widzę że coś ci ta ziemia mocno pachnie, chyba się starzejesz" 
monteverde
.... czytając Twój post jakbym się w przeszłość przenosiła.... masz rację na początku jest sie za głupim jeszcze żeby wiedzieć, jaki to skarb...
... a historia z Waszą pomocą mam nadzieję, że skończy sie dobrze...
grapaka
mam tylko nadzieję, że to takie dobre łezki były...
dziękuję za wizytę

JulkAD
no tak czasem myślę, że najgorsze już za nami... no chyba że nieświadoma jestem jeszcze ogromu tego co przede mną

Bogda
wyrzucę??? ja??? nie śmiałabym!!!! witam z całego serca w jakże skromnych jeszcze moich progach
KasiaWB
narysuję działkę.... nawet już ją pomierzyłam trochę, ale potem zaczęło lać i skończyło się mierzenie
mniej więcej wiem jakbym chciała, konkretów co do roślin brak, w sumie po lekturze ogrodowiska mam kilka preferencji, ale jeszcze bez szczegółów
AgnieszkaBK
dziękuję za odwiedziny i cieszę się że w sumie to prawie sąsiadki jesteśmy

anna_studio
Aniu dziękuję za wizytę i przemiłe słowa, jak je czytałam też sie wzruszyłam słowami Twojego syna
a co do tej ziemi

monteverde
.... czytając Twój post jakbym się w przeszłość przenosiła.... masz rację na początku jest sie za głupim jeszcze żeby wiedzieć, jaki to skarb...
... a historia z Waszą pomocą mam nadzieję, że skończy sie dobrze...

grapaka
mam tylko nadzieję, że to takie dobre łezki były...
dziękuję za wizytę