Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi.

admete 08:28, 27 wrz 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Aga,

ależ Izabela - Konstancja na pewno zgodziłaby się jechać "w zieleniach", mogłaby sobie układać opowieść o tym ogrodzie.

Izabela Konstancja po moich przejściach z pająkami jechała cała w strachu hahahahahahah

a historia o zieleni była jak jechałyśmy samochodem, ale to Iza by musiała opowiedzieć bo ja spalę , ale historia była taka że prawie się same z siebie posikałyśmy ze śmiechu jak stałyśmy przed bramkami na autostradzie

Zdjęcia zjawiskowe, pięknie uchwyciłaś kolory, szczegóły, urok roślin i kompozycji. Piękny ogród i cieszę się, że doczekał się takiej sesji!

Już Ci kiedyś mówiłam, że dzięki Tobie takie kolory jak pomarańczowy, żółty i czerwony w ogrodzie zaczęły mi być bliskie?

taaaaaaaaaak
i dzieki Tobie i ja je bardziej pokochałam
bo wiesz jak to było - byliny jechały od mamy czy je lubiłam czy nie hahahahaha i szły kolorami
wiadomo żółtego najwięcej - i z każdym sezonem lubiłam je coraz bardziej.......

Metasekwoje - to jest coś!

oj tak!!!!
teraz trzeba trzymać kciuki żeby ruszyła tam gdzie ją wsadziłam - bo wykopany dół nie daje dobrej prognozy - ale nasypałam obornika i mam nadzieję że korzenie pójdą w glinę

admete 08:30, 27 wrz 2017

beta napisał(a)
.Jak tylko przeczytałam ze zapowiada się fotorelacja z ogrodu Marty to przylecialam naprędce
Przepiękna fotorelacja....przepiękny ogród ...ile koloru....I kto mi powie że jesień jest szara i bura?!...dzięki za te zdjęcia. ..wykonanie zdjęć też bardzo mi się podoba...Aga brawo Ty
Pozdrawiam

Hej
cieszę się że tylu osobom ja sprawiłam przyjemność - że mogłam przenieść urok ogrodu i powiew duszy właścicielki którą czuć na każdym kroku..........
admete 08:30, 27 wrz 2017

jazzy napisał(a)
Ja też! Niezwykła sesja! Ujęcia trafione w sedno. Zachwycam się każdym kadrem!

Miło mi bardzo
admete 08:31, 27 wrz 2017

wiunia napisał(a)
Dziękuję Agnieszko za tę relację...ogród jest przepięknie skomponowany, a twoje zdjęcia pokazały to w mistrzowski sposób.
Pozdrawiam serdecznie!

Dziękuję
i odpozdrawiam
koliber 08:33, 27 wrz 2017

Ja, to jak do Ciebie wlęzę, to oczu napatrzeć nie mogę
Pozdrawiam.
admete 08:33, 27 wrz 2017

lojalna_ napisał(a)
Cudnie fotografujesz ♡♡♡♡ ogrod Martusi boski . To musiało być super spotkanko )))

ojjjjjjjjjjjjjjjjjjj tak
w takim tercecie to mogłybyśmy świat zwowjować - ogrodowo i wnętrzarsko

dzięki tej wizycie ruszam wreszcie z sypialnią
i mam tez plana na salon - cieszę się jak głooopia bo czekało to już 5 lat
admete 08:38, 27 wrz 2017

Iwonka napisał(a)
Ogród koleżanki bardzo "ogrodowiskowy". Te kopozycje z brzozami i stipą dosłownie mnie prześladują

mnie też - aż kazałam sobie zdjęcie w tych brzozach i stipach zrobić hahahahahaha

Ale ja twój lubię bardziej za ten ogrom bylin, które posadziłaś i kolory, często nie moje a tak piękne u ciebie. Gdy to nabierze masy to dopiero będziemy cię chwalić Dotarłam dziś do stron z bombkami! Szacun Aga! Masz rękę i czujesz barwy. Piękne rzeczy tworzysz!

dzięki
barwy czuję jak piszesz , to zawsze było moje hopsium-dryndum , które przy wykończeniówce zakrawało już o chorobę hahahahaha
wiesz co ostatnio jeszcze wymyśliłam???
będę haftować

zakupiłam na próbę 4 muliny, muszę jeszcze dorwać kółko - tamborek i działam
jak mi będzie szło - będę mogła sama robić wzory na bombki - choinki, gwiazdki wszystkie świąteczne motywy - to będzie coś!!!!! - jeszcze bardziej czasochłonne ale efekt powinien być cudny
admete 08:40, 27 wrz 2017

ania1110d napisał(a)
Przepiękne zdjęcia...śliczne jesienne kolorki...no i ta brzozowa ze stipą powala Uwielbiam do Ciebie zaglądać może mało piszę ale prawie zawsze jestem

Aniu miło mi bardzo
pomachaj czasem do mnie
admete 08:44, 27 wrz 2017

nicol21 napisał(a)
Rewelacyjna relacja z ogrodu Marty. Szkoda, że ona już się nie udziela na forum, ale rozumiem że czas jest ograniczony a priorytety się zmieniają. Ogród piękny, dorosły ale też ciągle doreślejący.

a u siebie nie spoczniesz! ale skoro masz pomocnika to wykorzystuj!!
Kiedy poszerzasz rabaty?

Marta cały czas działa i planuje - a ja jak już obcykałam trasę do niej, prując czasem i 180 jestem u niej w 4 godzinki - więc myślę że nie spocznę jak nie zobaczę ogrodu Marty we wszystkich odsłonach pór roku!!!!!

u siebie? nieeeeeeeeeeeeeee
ale jak przeczytałam o poszerzaniu rabat to na chwilę osłabłam hahahahahaha
Ewelinko myślę że najwcześniej jesienią przyszłego roku. Tak żebym na kolejną wiosnę mogła sama wszystko przesadzić. SAMA - bo nikomu nie dam grzebać w moich bylinkach

a pomocnik jest wczoraj zrobił mi płotek na jeżyny
a dziś wreszcie zaganiam o do malowania placu zabaw - który mam wrażenie zaraz rozpadnie się na naszych oczach
jest słońce, wieje więc t drewno na pewno w tym sezonie nie będzie suchsze niż dzisiaj
nie wykluczone że i ja będe malować żeby zdążyć..........
admete 08:47, 27 wrz 2017

Mam kilka obrazków z wczoraj
ale wrzucę teraz kilka, reszta potem bo już musze zmykać