gusiarz
09:00, 09 mar 2013
Aniu ja mam tylko jajeczka pokazane na zdjęciach. I coś tam z ubiegłego roku. I tak tylko wyglądają moje przygotowania do ŚW. Nawet nie mam posprzątane!!!. Czekam z grubszym sprzątaniem, aż zakończy się sezon palenia w kominku - kurzu pełno niestety.
Wczoraj szukałam róży do osłonięcia słupa. Znalazłam w Floribundzie Giardinę - z Twoimi fotkami. Cudna jest. Szukam róży do osłonięcia nóg słupa - więc piennej lub udającą pienną, pachnącej mocno, powtarzającej kwitnienie i różowej - znasz coś takiego??? Myślałam nawet o Louis Odier - marzy mi się, ale nie wiem czy za duża nie będzie. Wynalazłam takie nazwy:
- Aloha
- Compassion
- Emelie
- Morgengruss
- Jasmina
- Eden Rose
- Giardina
- Louis Odier
Między nogi słupa chcę wstawić ławeczkę a róża tworzyłaby łuk. Zaraz wstawię zdjęcie tego miejsca.
Edit:
Nie mogę znaleźć fotki. Zobacz proszę na str 11 - ostatnie zdjęcie - w moim wątku