Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

Magda70 22:03, 27 kwi 2013

Ulala...świetna ławeczka....ale ognisko! Zajefajnie zrobione...
gusiarz 22:11, 27 kwi 2013

Magdziu - cieszę się bardzo, że wróciłam do Was . Ogrom pozytywnej energii dostaję z O. I to jest wspaniałe

Justynko - ja też uffielbiam tę zieloną połać. Nawożenie robi swoje - jest wspaniale i zielono, choć są ubyki, które trzeba załatać

Wyszły nareszcie - a jakie są już duże!!! czosnki .... zdjęcie zrobiłam wczoraj - do dzisiaj pąki widać ponad liśćmi

gusiarz 22:19, 27 kwi 2013

Miło mi - a raczej mojemu eMowi, że się podoba. Urósł jak pafff

O, tu ciut, ciut widać czosneczek

Dereń wspaniale przezimował i zaczyna kwitnąć. Jest przepiękny!!!

gusiarz 22:27, 27 kwi 2013

Kupiłam taką donicę i planuję jeszcze posadzić w niej powojnik przy wschodniej ścianie. Powojnik będzie się piął po stalowych linkach... strona wschodnia. Macie jakieś doświadczenie w uprawie powojników? Dadzą radę rosnąć w takich warunkach?? Podpowiedzcie proszę jakąś odmianę, która dłuuugo i obficie kwitnie. Kolor fiolecik lub róż - elewacja domu prawie biała więc musi się odcinać
Diana 22:34, 27 kwi 2013

Ja jestem pod wrażeniem miejsca na ognisko !!! Bardzo w moim stylu Nowocześnie i z klasą
Pochwal M
buziaki
grupa_trzyma... 22:37, 27 kwi 2013

Aga, witam wiosenie. Ja mam tylko jednego czosnka (tylko jednego udało mi się kupić). tej jesieni to chyba czosnki na przedpłaty będą...
Śliczna wiosna u Ciebie a ta trawa...tylko pozazdrościć!
gusiarz 22:58, 27 kwi 2013

Diana - się czerwienię... dzięki

Aguś - ja jesienią głównie w czosnki inwestowałam i mam ich sporo... chyba w dziesiątki idzie... Ale tulipany również posiadam i czekam co z nich wyjdzie. Oto dowód

i jeszcze tu - pod limką

monitka 23:03, 27 kwi 2013

gusiarz napisał(a)
Miło mi - a raczej mojemu eMowi, że się podoba. Urósł jak pafff

I całkiem słusznie Aga, świetna robota! i jaki efekt
Trawniczek żyleta a dereń baaardzo wpadł mi oko i jeszcze donica mnie ciekawi chciałabym w innym kolorze właśnie na powojnika.
Pytałam się Monikii o powojnika do donicy i mi napisała:
"Z niebieskich Arabella, ( małe kwiatki ale dużo) albo Lech Wałęsa ( ogromne kwiaty - pod koniec blado błękitne) ale bardzo długo kwitnie. Mam oba i z obu jestem bardzo zadowolona, chociaż akurat u mnie rosną w gruncie a nie w donicach ale polecane są tez do donic."
aneta230972 23:04, 27 kwi 2013

gusiarz napisał(a)

Agnieszka ależ Ty masz piękną trawę. Pozazdrościć. Pamiętasz może nazwę?

Bardzo fajny pomysł z ławeczką i paleniskiem .
grupa_trzyma... 23:06, 27 kwi 2013

A limki tniesz czy nie?
Już nie wiem co mam zrobić z moimi. Jedną pocięłam, ale resztę zostawiłam. Moje limki sadziłam w zeszłym roku.
Na czosnki w pełnym rozkwicie sie do Ciebie zapisuję i proszę o piękne zdjęcia. Moim jednymteż będę się cieszyć, ale wszyscy wiemy, że w grupie wszystko ładniej wygląda.