Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

AlicyaLK 15:59, 03 cze 2013

regli napisał(a)
Tak sobie myślę, że jakby dobrze pokombinować, to całe wakacje można spędzić na zwiedzaniu ogrodów. Tu na kawkę się załapać, tam na SPA, gdzie indziej może obiadem ugoszczą, a i może ktoś nocleg zaproponuje i wakacje są
Alu, zazdroszczę, że masz blisko i możesz ten cudny ogród na własne oczy zobaczyć i na własne uszy posłuchać gabiona

Nie pozostaje Ci nic innego tylko przyjechać do mnie najpierw na kawkę żeby zobaczyć moje klepisko - od razu poczujesz się lepiej a potem jedziemy do kwadratowego słuchać gabiona
Tess 16:00, 03 cze 2013

Aga, ogromne zaległości miałam, więc wszystkiego nadrobić nie zdołałam.
Ale przeczytałam wszyściutko od 160 strony.
Normalnie już chcę znowu wracać, oglądać od początku.
Ogród - marzenie. Bajka.
Umiar, konsekwencja, pomysłowość. No jestem zauroczona i zamroczona.
Te Wasze rozwiązania architektoniczne mnie zwaliły z nóg. Drewutnia, gabiony, ścianka wodna, palenisko. I powojnik na drutach (z cybantami
O żesz, jak cudnie... Jeden z piekniejszych ogrodów na forum (dla mnie).
Gratulacje dla Ciebie i eMa.
Evchen 16:06, 03 cze 2013

Tess napisał(a)
Aga, ogromne zaległości miałam, więc wszystkiego nadrobić nie zdołałam.
Ale przeczytałam wszyściutko od 160 strony.
Normalnie już chcę znowu wracać, oglądać od początku.
Ogród - marzenie. Bajka.
Umiar, konsekwencja, pomysłowość. No jestem zauroczona i zamroczona.
Te Wasze rozwiązania architektoniczne mnie zwaliły z nóg. Drewutnia, gabiony, ścianka wodna, palenisko. I powojnik na drutach (z cybantami
O żesz, jak cudnie... Jeden z piekniejszych ogrodów na forum (dla mnie).
Gratulacje dla Ciebie i eMa.

Się podpiszę Nie mogłabym tego lepiej ująć Wszystko oryginalne, przemyślane, nawet ścianka gabionowa ma nawiązanie do dwóch stojących gabionów Przemyślna i oryginalna architektura pięknie komponuje się z klasycznymi roślinkami Uwielbiam ten ogród
Syla 16:28, 03 cze 2013

Dziękuję za filmik ze ścianą wodną .... Pasuje u Ciebie jak ulał .... wszystko szyte na miarę cudnie ...pięknie podświetlone .... jest efekt!!! u siebie również kombinuję z gabionem i wodą ale troszę na inny sposób .....
Slawko 18:45, 03 cze 2013

Przesyłam jeszcze jedną stronę projektanta Adama Frost, z którego twórczością zapoznałem się dokładnie 3 minuty temu... http://www.adamfrost.co.uk/
Asisko_2005 19:23, 03 cze 2013

Dziękuję za wskazówki.
kwiatholandii 21:06, 03 cze 2013

Witaj. Kiedys zostawiłam ślad i zdjęcie grabów. Slawko wkleił kilka i poszperałam. Fajnie dla Ciebie, żeby się troche zasłonić

http://jothompson-garden-design.co.uk/gardens/kent/#PhotoSwipe1370286325333

gusiarz 21:16, 03 cze 2013

Aguś - jeszcze raz dzięki za wsparcie. Jak tylko zakupimy buki - dam fotki

Reglinko - co racja, to racja można w Polskę, w trasę ogrodowiskową ruszyć - nikt z pustym brzuchem od siebie nie wypuści a w razie W - można pomóc w plewieniu

Madzenka 21:24, 03 cze 2013

gusiarz napisał(a)
Aguś - jeszcze raz dzięki za wsparcie. Jak tylko zakupimy buki - dam fotki

Reglinko - co racja, to racja można w Polskę, w trasę ogrodowiskową ruszyć - nikt z pustym brzuchem od siebie nie wypuści a w razie W - można pomóc w plewieniu

Buki będą piękne. Kupujesz takie do krzyżowania? Czy mają się połączyć? Jeśli tak to co 2 m bym posadziła.
Madzenka 21:24, 03 cze 2013

Ps moje buki zjadają mszyce a graby nic nie rusza...