Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

Lena 07:03, 18 cze 2013

Aga co za zdjęcia a model jaki posłuszny - ty to umiesz ujarzmić dzikie stworzonka

Ogród jak zawsze bajeczka a taras.....też w sferze moich marzeń
Buziaki
gusiarz 16:38, 18 cze 2013

Aniu - gdzie tam do dobrych zdjęć, dopiero się uczę. Wszystko mi się rozmazuje, zdjęcia poruszone, nieostre, źle wykadrowane lub prześwietlone. Aleeee, aleeee powolutku byle do przodu

Magdziu - fotografowanie zaczyna mnie wciągać... Lena, nie mogę zdzierżyć tych upałów... coś okropnego! Słońce przypala mi rośliny nawet po wschodniej stronie, w dzień dużo krzewów ma omdlałe gałązki... później się podnoszą, ale nie wyglądają ciekawie
AniaDS 13:12, 19 cze 2013

Ja też tak powolutku, ile zdjęć robię, żeby choć jedno było w miarę ostre
Wieloszka 13:24, 19 cze 2013

AniaDS napisał(a)
Jakie zbliżenia , widzę, że tamron się spisuje, świetnie .
Wychodzi na to, że obiektyw to jedno a dobra ręka do zdjęć to drugie

A ja nie mam ani jednego, ani drugiego, więc musicie uwierzyć mi na słowo, że wczoraj wieczorem po moim trawniku spacerował jeż
Pozdrawiam Aguś
gusiarz 15:03, 19 cze 2013

Aniu - Przyjechały zamówione róże!!! Boże, co za zapach bił z pudełka... róże, róże, róże....coś fenomenalnego!!! Tak jak Ci pisałam mam Louise Odier, Mary Rose i Rosario. Ta ostatnia zupełnie mnie zaskoczyła - jest przepiękna, cudnie pachnie, a jaki ma niesamowity kolor!!! Po południu zrobię zdjęcia
Znów będę się przy fotach męczyć, ale warto!! Aniu - Twoje fotki powalają!!

Aguś - hello . Niedawno jeża dopadł nasz pies, ale udało mi się go odciągnąć i jeżyk podreptał dalej. Ale, że to była ciemna noc, fotek brak Natomiast dzisiaj Kotecek znów złapała jaszczurkę - ależ ona się bojowo broniła - syczała na kicię i szczypała pyszczkiem - musiałam jednak wkroczyć do akcji, bo z pewnością by przegrała... Rano z kolei kicia złapała kreta, biedak jednak już nie żył, gdy go znalazłam. Jednego udało mi się jednak uratować - to było w ubiegłym tygodniu - kicia go zmordowała i ledwie zipał, ale piszczał tak bardzo, że zaniosłam go na łąką - nie mogłam go tak zostawić...
gusiarz 15:32, 19 cze 2013

Rosario - bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła - jest przepiękna, jak wschód słońca!!!

A tu Louise Odier, jak na razie ma dwa kwiaty

A Mary Rose jeszcze nie kwitnie , więc jej nie pokazuję
grazyna 15:36, 19 cze 2013

Ale piękne, moje kolory Skąd przyszły ?
gusiarz 15:40, 19 cze 2013

Grazynko - witaj - z Rosarium. Bardzo szybka przesyłka!! Zamówiłam telefonicznie w piątek, a w poniedziałek po południu zrobiłam przelew wg otrzymanej wyceny. Dzisiaj do południa był już kurier . Mąż się wścieka, bo nic tylko o tych różach mówię, że cudnie pachną i wyglądają
gusiarz 15:52, 19 cze 2013

W całej okazałości

I detale

A powojnik coraz bliżej kwitnienia...

rere79 18:10, 19 cze 2013

Hej Gusiarz! Witam się w Twoim wątku. Masz cudowny ogród, taki do kwadratu . Jestem nim oczarowana i bardzo możliwe, że w dalekiej przyszłości będę się nim inspirować. Oczywiście jeśli pozwolisz

Pozdrawiam
Renata