Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

nicol21 12:39, 11 cze 2014

Ja tak się nie bawię, znów mnie szczęka boli! ileż razy ją można z podłogi zbierać.

Ogród cudeńko, wszstko tak ładnie się wybujało.
a pseudo kulki też są urokliwe!!

nic tylko na kanapie się u Ciebie zainstalować.
jak podajesz popołudniową kawę ? z mleczkiem i odrobiną cukru będzie bosko!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
ewakatowice 13:36, 11 cze 2014

Swietnie u Ciebie przysiąść z kawką
Jak ja chcę taki OGRÓD

Oczywiście również pozdrowienia zostawiam
Madzenka 06:44, 12 cze 2014

Aga jak nisko ścinasz szalwię? Same kwiaty czy z kawalkiem liści?

Twoja hakone tak obficie rośnie?
gusiarz 07:30, 12 cze 2014

Syla napisał(a)

tak wiem , że zakwitnie jeszcze raz .... dlatego z cięciem poczekam jak całkiem przekwitnie i zrobię jak napisałaś ....za to lawenda zaczyna

pamiętasz może jaki rodzaj pompy zamontowałaś do ściany wodnej , zależy mi aby był delikatny wypływ wody ???

Sylwio... pompa z marketu budowlanego... moc uzależniona od wysokości wylewki... ale już nie pamiętam ile jest u nas...
beta 09:17, 12 cze 2014

cześć
laurowisnia 10:59, 12 cze 2014

Czekam na stipe z główkowatym, lubię ten czosnek, ale moje ślimaki też niestety.
gusiarz 16:38, 12 cze 2014

Bogda... ja nie wiem zwykła czy nie... no... szałwia omszona, ale nie znam nazwy. Wiem już że nie Caradonna, bo ona, jak pisała Anita, ma fioletowe łodygi, a moja nie

Reglinko... czasem ktoś z ogrodowiska wpada... ale żeby duże spotkanie... umarłabym z przerażenia

Tesiu... dla każdego coś innego

Aguś... hakone zwykła zielona... macra.. chiba

Iwka... niekoniecznie... dół pędu da nasiona, gdy góra przekwitnie. Wtedy zetnij i siup do woreczka.

Justyś... czyli nie mnie szukasz

Bartek... szkoda, że one krótko kwitną
gusiarz 16:47, 12 cze 2014

Ewelinko... lecę po kawkę jaką lubisz... już siadam... choć na chfffilkę

Ewuniu... dziękuję... odpozdrawiam... na kaffkę zapraszam

Marzenko... różnie ścinałam... Za pierwszym razem bawiłam się i ścinałam po gałązce..., ale w ubiegłym roku ciachnęłam niżej... ale chyba przedobrzyłam z terminem cięcia, za późno było i długo czekałam na drugie kwitnienie... prawie się niedoczekałam. Kilka krzaczków przycięłam nawet przy samej ziemi bo mnie denerwowały suche liście... też odrosła.
Po cięciu trzeba ją dokarmić

Beatko... macham ... jak ja lubię twój avatarek

Agata - nareszcie dzisiaj chłodniej... zaraz wstawię foteczki
AlicyaLK 17:04, 12 cze 2014

Zaglądam i czekam na te zapowiedziane foteczki...
gusiarz 17:05, 12 cze 2014

Długo wyczekiwany William Shakespeare

Rosario oszalały...