Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

Konieczki 14:52, 11 kwi 2016

No szpaler trzynnikowy suuuper, jaz zresztą wszystko u Ciebie....
Pozdrawiam
Ale paskudna dziś pogoda
makkasia 09:10, 13 kwi 2016

Cudownie, trzcinnik musowo do Makowa wprowadzić.
A Genia jak się ma?
macham
Malgosiak 09:33, 13 kwi 2016

Witam serdecznie. Czas się ujawnić Zaglądnęłam i wsiąkłam. Gratuluje stworzenia super ogrodu.

Mam pytanie odnośnie odnośnie Trzcinnika. Jak szeroki jest ten pasek wzdłuż płotu?

Pozdrawiam
Gośka
frezja 09:50, 13 kwi 2016

Wiosenka u Ciebie...ukojenie zmysłów
gusiarz 19:28, 17 kwi 2016

Witaj Lorko - macham

Konieczki - ech.. pogoda była okropna... w tym tygodniu nic nie działałam w ogrodzie... dopiero sobota była moja

MakKasiu ... Gienia szaleje... i to dosłownie! nie spodziewałam się tylu kwiatów. Zobacz sama

Małgosiak - witam Krajankę . Pas z trzcinnikiem jest szeroki na 30 cm a długi na jakieś 50m.

Frezjo - miło mi bardzo

Niedawno przyłapałam kaczora na obchodzie kwadratowego

gusiarz 19:39, 17 kwi 2016

I jeszcze troszkę ...

...a z perspektywy hamaka (mimo, że wciąż nieścięte miskanty wołają o pomstę do nieba!!!)

i tak delektując się kawką

i koteczkiem... (wybaczcie ujęcie, ale kicia bardzo się spieszyła na przytulaski )

spędziłam leniwie przedobiednią porę
jazzy 19:58, 17 kwi 2016

gusiarz napisał(a)
...

Martuś... eeee... sorki to z tego wiosennego dotlenienia pomyliłam imię , ale nie gniewasz siem... cooooo?

Jak mogłabym się gniewać? Cieszę się, że się dotleniłaś w takich cudnych okolicznościach Twojego ogrodu
Buziaki!
Malgosiak 22:44, 17 kwi 2016

Dzięki czyli trzcinnik zmieści się i u mnie zostawiłam pasek wzdłuż ogrodzenia i teraz dumam czym go zapełnić. A jak myślisz da rade w półcieniu?

Widoki z hamaka boskie to ja się muszę jeszcze sporo nalatać żeby mieć takie widoki..
malkul 22:45, 17 kwi 2016

poleżałam aguś wirtualnei z Toba w twoim cudnym klimatycznym raju
Zana 23:02, 17 kwi 2016

Ojej, ojej jak mnie tu dawno nie było, tzn. oficjalnie nie było, bo nieoficjalnie to i owszem, wielokrotnie. Można powiedzieć, że stała ze mnie bywalczyni w Twoim ogrodzie, który jest jednym z moich ulubionych. Zdjęcia jak zwykle pierwsza klasa, Gienia cuuudo. Dobrze widzę, że hosty takie duże? Moje ledwo kły powystawiały.