Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród do kwadratu

Ogród do kwadratu

Konieczki 16:14, 07 mar 2016

No takie okazy traw ciężko by było związać kokardką. Jakie Ty masz wypasione te trawiszcza a i ogród bajka...
gusiarz 20:30, 07 mar 2016

Stychaz - jak miło, że jesteś... miałaś długą przerwę

Olu, Jazzy - czaaad

Ivo - miło mi bardzo... niewiele nam potrzeba by się cieszyć

Nawigatorko - trawki oplotłam, bo całkiem leżały po październikowym śniegu. Miałam tego widoku tak dość, że chciałam ściąć już przed zimą. W akcie desperacji związałam . Choć łatwo nie było...

Siakowa - czyżbym wyczuła cień zadowolenia???

Kuba - u nas nawet ciepło jest. Już dawno przymrozków nie było i roślinki ruszają aż miło.

Makkasiu... na razie tylko tyle wiosny. Pracy za to sporo... chyba mi marca zabraknie żeby zdążyć ze wszystkimi...

Lena... miło, że zaglądasz i dziękuję za przemiłe słowa... mus się spotkać i pogadać na żywo

Abiko - serdeczne dzięki... w ogrodzie takiej krzepy nabrałam, że na fitnesie brzuszki na drabinkach macham jak mało która

Lojalna - buki sadziłam co 3 metry... i według mnie ta odległość jest jak najbardziej ok. Już dużo gałęzi się ze sobą styka. Jednak ja miałam duże sztuki. Drzewka nie tyle słabo rosną, co musiały się przyjąć... były sadzone w balotach. Ich pierwsze dwa lata za płoty . Gałązki które są rozpięte w poziomie dużo wolniej przyrastają na długość, bo soki w nich zwalniają. Za to wypuszczają dużo drobnych gałązek - czyli fajnie się zagęszczają.

Konieczki - zdecydowanie... kokardka odpada . Trawiszcza idą do podziału... już są za wielkie i przy większym deszczu bardzo się pokładają. Co jadę w stronę "kominów" myślę o tobie
Evchen 22:09, 07 mar 2016

Aga... Ależ Ty masz snopy!... Morning Light czy Gracimilusy?
Sebek 23:28, 07 mar 2016

Mus kostrzewy w weekend opitolić

Z tymi cyklamenami to dałaś po bandzie - genialne połączenie!
lojalna_ 07:45, 08 mar 2016

Dzięki bardzo ☺
siakowa 08:40, 08 mar 2016

tylko cień, ciagle mi mało
ewakatowice 11:16, 08 mar 2016

Obłędny ogród z przyjemnością zaglądam do kwadratowego
Pszczelarnia 13:31, 08 mar 2016

gusiarz napisał(a)
Wiosnę czuć już mocno... wszystko budzi się do życia. Pierwsze przekop warzywnika poczyniony, choć jeszcze trochę zostało. Przewaliłam też kompost. Muszę jeszcze zdążyć przesadzić wiśnie zanim ruszą z wegetacją. Na tę chwilę obecną jestem z pracami ogrodowymi mocno w tyle, ale pewnie teraz każdy myśli podobnie

Zakwitły derenie jadalne... to mój wyznacznik cięcia róż

Już derenie jadalne kwitną? Moje jeszcze bardzo uśpione. I ptaki sa szybsze niż ja, jeśli chodzi o zbiór owoców.

Piękny widok.
Tess 14:07, 08 mar 2016

Sebek napisał(a)

Z tymi cyklamenami to dałaś po bandzie - genialne połączenie!

no. Misttzostwo.
Snopy tez rewelacyjne. Niechcący -a taki efekt!
Madzenka 23:34, 08 mar 2016

Cyklameny zachwycają a snopki traw powalają na kolana