kaisog1
15:05, 20 sty 2013
Troszkę wyłagodziłabym te fale.... Pomysł z serbami dzielącymi przestrzen mi sie podoba... zrobiłabym przejście przez rabatę by dostać sie do miejsca na ognisko. 
Nie umiem malowac w Paincie! , bo namazałabym Ci o co mi chodzi
, bo namazałabym Ci o co mi chodzi  Może wieczorkiem sobie wydrukuję i naszkicuję.
 Może wieczorkiem sobie wydrukuję i naszkicuję. 
Nie umiem malowac w Paincie!
 , bo namazałabym Ci o co mi chodzi
, bo namazałabym Ci o co mi chodzi  Może wieczorkiem sobie wydrukuję i naszkicuję.
 Może wieczorkiem sobie wydrukuję i naszkicuję. 

mam wręcz identyczny problem jak Ty, tylko moje niektóre drzewa maja do 5 lat a działka jest nadal w totalnym chaosie. Ile jest w to włożonej pracy i pieniędzy, a ciągle to nie jest w najmniejszym stopniu to o czym marzę. Upracuję się ,,po same łokcie" a ani wiosną, ani jesienią nie widac mojej pracy, 0 efektów. Może mi też pomożecie?
 mam wręcz identyczny problem jak Ty, tylko moje niektóre drzewa maja do 5 lat a działka jest nadal w totalnym chaosie. Ile jest w to włożonej pracy i pieniędzy, a ciągle to nie jest w najmniejszym stopniu to o czym marzę. Upracuję się ,,po same łokcie" a ani wiosną, ani jesienią nie widac mojej pracy, 0 efektów. Może mi też pomożecie?