Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grembosiowo

Grembosiowo

zuza12 20:17, 26 maj 2013

Najpierw gratulacje dla przyszłej babci. Warzywnik masz dopieszczony. Ja nie zdążyłam przed załamaniem pogody. Bramy - artystyczna robota.
kraania 20:28, 26 maj 2013

Grembosiu ale masz warzywnik! Ogród piękny i dopieszczony.
eda 01:05, 27 maj 2013

grembosia napisał(a)
Pozdrawiam odwiedzających

Sprawę drzew zgłosiłam w gminie. Procedura może ciągnąć się do miesiąca. Nawet gdyby było realne zagrożenie upadku kolejnego drzewa, to i tak nie ominie się procedury. To jakaś paranoja!
Pan w urzędzie stwierdził, że dla świętego spokoju usuną wszystkie drzewa na tej ulicy...
Trochę to dziwne.
Pzdrowienia lecą ,przyglądam się zmianom ,pięknie ,ogrodzenie super orginalne i trwałe a z drzewami to tak jest chyba wszędzie buźiaki
Gosiniak 10:04, 27 maj 2013

Superowe zakupy, Rh niesamowicie dorodne, mebelki na tarasie piękne, w ogóle u ciebie wszystko superowe, nie wiadomo co chwalić najpierw
renatamama3 10:14, 27 maj 2013

Warzywniczek super ,moda na swoje warzywka wraca ,ja wczoraj miałam do obiadku własną sałatę .A wnusia lub wnusiu ,będzie swoimi małymi stupkami biegał po raju.
dajana 12:42, 27 maj 2013

Dziekuje Grembosiu jestes taka dla mnie miła i przyjazna co ogromnie mnie cieszy choc tak mało sie jeszcze znamy .Nadrobię to wkrótce kiedy jeszcze kilka rzeczy mi sie poukłada .Będziesz babcią? Gratuluję ja tez 15 sierpnia i chocby nie wiem co sie działo muszę leciec do Gdańska Nie mogę zawieśc synowej i syna i starszej siostry dla której ten dzien narodzin siostrzyczki jest wielkim przeżyciem .Serdecznie cie pozdrawiam i obiecuję znaleśc wiecej czasu dla ciebie
grembosia 17:25, 27 maj 2013

Dziękuję wszystkim za miłe słowa w kwestii warzywnika - on jest taki zwyczajny...

Cieszę się, że fragmenty ogrodzenia też Wam się podobają. Z okienkami trochę poszalałam, ale wszystko powinno stworzyć spójną całość.
Ten kowal, to solidna firma, robię u niego już drugie ogrodzenie.

debora_abc napisał(a)
Warzywnik rzeczywiście fajny, a w bramie i furtce to dolne wykończenie -romby (chyba nitowane,co?)super, taka krata.. extra, będzie czarna? do tego muru jak znalazł takie okucie

Na dole to rzeczywiście nitowanie.
Całość będzie malowana na czarno.
grembosia 17:30, 27 maj 2013

zawitka napisał(a)
Witaj Gembosiu fajnie że popatrzyłaś na moje zmaganie .szukałam inspiracji u Ciebie i wszystko bym zciągnęła zazdraszczam ogrodowiskowo bo jest pięknie no i ta czrwona prawie anabelka miodzio Pozdrawiam serdecznie i zaglądaj czasem to mi coś podzepniesz A zapomniałam aże najlepszy KWIATEK w Twoim ogrodzie to Twój MMMMM ;D

Dzięki
Nawet nie wiesz jaką przyjemność sprawiłaś mojemu M. Od wczoraj tak siebie nazywa-- Najlepszy kwiatek w ogrodzie. Z tej radości zrobił mi wczoraj piękną kratkę na róże.
grembosia 17:47, 27 maj 2013

Gosiniak napisał(a)
Superowe zakupy, Rh niesamowicie dorodne, mebelki na tarasie piękne, w ogóle u ciebie wszystko superowe, nie wiadomo co chwalić najpierw

Dzięki, Gosiu
Staram się i czas goni. Do wesela zostały dwa miesiące i chciałabym, żeby ogród do tego czasu pięknie wyglądał. Nie dam rady ze wszystkim, ale chcę zrobić jak najwięcej.

W domu jeszcze wiele do zrobienia, stolarz mi się ostatnio bardzo ociąga, drzwi już robi bardzo długo, a jeszcze kuchnię musi zrobić do sierpnia. Czarno to widzę.
Kondzio 19:10, 27 maj 2013