Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Grembosiowo

Grembosiowo

Gosiniak 16:16, 30 maj 2013

Widoki wspaniałe
Ja bym powtórzyła jeszcze po raz kolejny ten oprysk, ale jak minie ta huśtawka pogodowa, bo jeśli padało zaraz po to raczej będzie mało skuteczny. U mnie rano ciepło i słonecznie, później zaczęło kropić, potem znowu ciepło i na koniec ulewa, co za pogoda, na razie nie da się nic pryskać, przynajmniej u mnie.
gusiarz 17:28, 30 maj 2013

Grembosiu - teraz ja spaceruję u Ciebie . Bardzo pięknie wygląda komplet na taras - ma piękny kolor i świetnie komponuje się z stylem Twojego ogrodu!! Jakie to miłe gdy marzenia się sełniają. Bardzo podoba mi się twoja przechowalnia host - zupelnie na nią nie wygląda . Ja też mam pomidory bez zadaszenia. A tu ulewa za ulewą... nie wiem co z nimi będzie. Może na przyszły rok skuszę się na szklarenkę...
AgnieszkaW 17:30, 30 maj 2013

Mebelki prześliczne, super wpasowane w taras.
Gabrysia_ 17:49, 30 maj 2013

Meble na tarasie super!
grembosia 18:05, 30 maj 2013

Dziękuję dziewczynki.
gierczusia 18:31, 30 maj 2013

Idę szukać mebelków tarasowych i przechowalni host
gierczusia 18:36, 30 maj 2013

Mebelki rzeczywiście baaaardzo ładnie dopasowane do stylu domu i mają pzreśliczny kolor ... A ta przechowalnia host... Hoho.. Chciałabym mieć taką
MilenaP 18:59, 30 maj 2013

Piękny ten ogrodowy komplet wspaniały kolor
Mala_Mi 19:09, 30 maj 2013

Nadrobiłam do mojego ostatniego wpisu.. ale się u Ciebie dzieje..
Meble na taras widzę, że wszyscy chwalą i altankę, ogrodzenie z cegły i kute elementy piękne. Biżuteria ogrodowa też. Warzywnik bardzo ładny i wielki.
Z rh... może ma za mało kwaśna ziemię.. i jeden rh rośnie pod rynną, może mieć za mokro, one nie lubią stać w wodzie Ale ja nie fachowiec, ja wiem tyle co mi mówi Bogdzia
Piękne zakupy na przedogródek..... jednak u mnie takei rośliny nie maja szans na przetrwanie Oglądałam ostatnio w szkółce pięknego cedra libańskeigo.... i dobra cena... piękny był.... ale pan od razu mi powiedział, że szansa na zimowanie jest praktycznie zerowa Do ogrodu zimowego tak, ale nie do gruntu Tak samo irgi na pniu u nas nie maja szans, bo co zima to będą przemarznięte. Tylko niskie co je śnieg zasypie

Masz bardzo ładnie w ogrodzie, aż miło się ogląda I dzięki żeś zajrzała do mnie, bo dzięki temu mnie tyle pięknych rzeczy nie minęło.. ... i chyba razem zostaniemy babciami
Debra 19:11, 30 maj 2013

Przyszłam z rewizytą. Po moich 185 metrach kw. Twoja posiadłość wydaje się ogromna.
Tempo prac tez niesamowite! Ścieżki, bruk, mur, ceglane tarasy, perogla, altana, kute bramy i furtka, setki roślin...

Mnóstwo pracy, ciekawe rozwiązania, chyba własnie kamienna ścieżka przede wszystkim przyciąga wzrok.I bruk jest wspaniały.
Jeśli mialabym być szczera, to te przyklejone kratki do podpór pergoli trochę odebrały jej oryginalnej lekkości. Ja wiem, że Clematis Paul Farges (mam, mam) wymaga podpóry, może trzeba bylo zrobic tylko poprzeczne przęsła. I jeszcze podzielę się doświadczeniem z tym clematisem - wbrew charakterystyce on wcale tak szybko nie rośnie. U mnie jest drugi rok, teraz ma około 1,5 metra, ale jest dość nikły.

Głogowniki przetrwały? Mnie się udało, niedawno wkleiłam zdjęcie z jego wiosennymi przyrostami.

Będę wracać, pokazuj jak najwięcej.