bea_ta
18:26, 05 wrz 2012

Witam,pomierzyłam te rabaty ,które bym chciała najpierw obsadzić i "naszkicowałam" na zdjęciach jakie mają wymiary.Na jednej zrobiłam jakby projekt.Zdolna jestem,he he!!!!!!!!! Nawet mi się podoba.
Co wy na to.Aha i jeszcze ile bym musiała mieć roślin na tą rabatkę.
W weekend wybieram się w okolicę Poznania w odwiedziny do koleżanki i mam zamiar nawiedzić jakieś centrum lub szkółkę ogr.i zaopatrzyć się w roślinki.
Więc jakby ktoś był chętny odwiedzić mój ogród to zapraszam.Czekam na wasze propozycję.
Na tej rabacie chciałabym zostawić te hosty i hortensje i dosadzić coś wokół,ale nie mam pomysłu
Tutaj w sobotę wykopałam to co było i zostały dziury i narysowałam linię jak by mogła wyglądać nowa rabata.
Tu moje cudo.......
1-coś na pniu
2- np.obwódki z bukszpanu
3- np.żółte żurawki
3- ten fiolet to mogłyby być wrzosy
Ta sama rabata z długościami,ten rh to pójdzie w odstawkę.
Nie wiem czy dobrze czy źle i ile kupić tych roślin.
Jestem zielona.
Pozdrawiam.
Co wy na to.Aha i jeszcze ile bym musiała mieć roślin na tą rabatkę.
W weekend wybieram się w okolicę Poznania w odwiedziny do koleżanki i mam zamiar nawiedzić jakieś centrum lub szkółkę ogr.i zaopatrzyć się w roślinki.
Więc jakby ktoś był chętny odwiedzić mój ogród to zapraszam.Czekam na wasze propozycję.
Na tej rabacie chciałabym zostawić te hosty i hortensje i dosadzić coś wokół,ale nie mam pomysłu
Tutaj w sobotę wykopałam to co było i zostały dziury i narysowałam linię jak by mogła wyglądać nowa rabata.
Tu moje cudo.......
1-coś na pniu
2- np.obwódki z bukszpanu
3- np.żółte żurawki
3- ten fiolet to mogłyby być wrzosy
Ta sama rabata z długościami,ten rh to pójdzie w odstawkę.
Nie wiem czy dobrze czy źle i ile kupić tych roślin.
Jestem zielona.
Pozdrawiam.