Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mirkowy ogród (początki)

Mirkowy ogród (początki)

inag 14:45, 07 sie 2015

Udało się. (Zdjęcie z telefonu)
Zobacz jaki on długi. Ma tylko kilka gałązek. Gdyby nie trzymały go trawy to już by leżał...
AgataRed 14:57, 07 sie 2015

A mój wyglada tak

Rośnie sobie wśród ziółek i mu służy
Mirka 15:05, 07 sie 2015

AgataRed napisał(a)
A mój wyglada tak

Rośnie sobie wśród ziółek i mu służy
Wygląda super jak sie nazywa o taki mi chodziWitaj w moim skromnym jeszcze nie ogrodzieA co to niżej takie srebrne jest
Mirka 15:10, 07 sie 2015

inag napisał(a)
Udało się. (Zdjęcie z telefonu)
Zobacz jaki on długi. Ma tylko kilka gałązek. Gdyby nie trzymały go trawy to już by leżał...
Dzięki za fotkę bordo jakiego szukam jak sie nazywa wiesz? Może mu tam źle że taki słaby.U Syli takie ogromne są i Ana Art tez ma kolsy.To nie wiem co z nim nie tak u ciebie Ps.Wstawiasz fotki bezpośrednio z Tel.mnie się nie udajeI strukcje pliss
inag 16:43, 07 sie 2015

Teraz już nie pamiętam... Są dwie możliwości: albo mr goodbud albo birthday party... Obok rosną dwie inne odmiany i są piękne. Wielkie, sztywne, rozłożyste krzewy. Tylko ten ciemno czerwony taki niewydarzony. To samo u znajomej.
Instrukcja...Hm... no nic specjalnego nie robię. W telefonie wchodzę na stronę ogrodowisko i normalnie dodaję zdjęcia jak przy korzystaniu z laptopa. Wyskakuje komunikat skąd pobrać zdjęcie. Wybieram zakładkę "dokumenty" i tam są wszystkie zdjęcia z pamięci telefonu. Klikam to które chcę i ono się bez problemu ładuje... Pewnie nie pomogłam ale popróbuj
Mirka 17:12, 07 sie 2015

A te inne masz bordo czy zielone?Najlepiej w wolnej chwili pofoć nie żebym cię teraz w ten upał do fotek goniła ale jak nie zapomnisz i czas ci pozwoli uśmiecham sie ładnie : w pracy jeszcze jestem i ostatkiem sił piszę
inag 18:54, 07 sie 2015

Tamte są zielone. Nie wiem czy mi się uda Ci je dobrze pokazać bo są w rozplenicach, a tam busz... Teraz jestem u rodziców ale jak wróce to Ci pokaże. Jeszcze w pracy???
inag 00:05, 08 sie 2015

Wróciłam do domu jak już było ciemno i nie mam fotek Obiecuję jutro poprawę!!!
iwka 00:07, 08 sie 2015

i jak tam zagajnik robi się?
Kapibara 23:26, 08 sie 2015

Macham Mirko i zostawiam pozdrowienia Twoja szkółka rośnie w oczach Pozwól, że jeszcze wtrącę swoje dwa grosze co do brzóz; ziemię mamy jakościowo podobną i u mnie pod brzoza najlepiej wychodzi rozchodnik, nawet teraz w upały jak go nie podleję, to nic mu, a pod druga brzozą mam bukszpany, dają radę i hosty, ale i dużo innych roślinek, które podlewam, więc sobie radzą.

Ja bym dała rozchodnik i jakąś trawkę, ale Twoje brzozy

Rozmnożyłam tydzień temu pęcherznicę i stoi w donicach w cieniu, ciekawe czy coś z niej będzie?

A bordowy rozchodnik kupiłam w Szmitów dwie sztuki na podział, mam nadzieję, że będzie taki jak u AgatyRed