Po ML chcę się wybrać do Kalska (85 km ode mnie) na jesienne targi...już zapowiedziałam mojemu M ...zamówiłabym w internecie, ale wolałabym droższe, a większe sadzonki, a w internecie nie bardzo widzę co kupuję.
Te trawki borowe widziałam...one jednoroczne są?, czy wieloletnie?....no i do jak dużych rozmiarów rosną?...
A będę jeszcze ograniczać carexa Ice Dance, masz u siebie?...może chcesz?
Carexsa nie mam u siebiejasne że chcę Trawka bordowa jednoroczna niestety dlatego zbieram nasionka i będę wysiewać wiosną.U mnie ma ponad 120cm.razem z pałką tylko u mnie byle jaka ziemia .U Madżenki chyba wyższa jest
Ok to carexa z hostami spakuję, chyba, że chcesz wcześniej, bo on ma mnóstwo rozłogów już w tej chwili.
A no to nawet dobrze, jeżeli tak szybko rośnie i tak wysoko, to zamiast rozplenicy w różach dałabym bordową trawkę, bo teraz widzę, że rozplenica w tym kolorze się tam gubi, tylko musisz mi termin wysiewu podać, bo do rozmnażania to laik jestem
Ja wczoraj znalazłam pałeczki na mojej rozplenicy perłowej. Ta na rabacie się mi zgubiła zagłuszona przez róże, ale ta w donicy sobie radzi. Jedna pałkę wypuściła, druga za momencik. Ale u mnie ona nie jest taka duża.
Mirka ja kupowałem ML kolo mnie po 16 PLN ale w ogromniastych doniczkach... Takich 3-4 l i od razu podzielilam na pol
Te połówki są takiej wielkości jak normalnie w szkolkach po 12-14 PLN
Wiec się opłaca