Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Slawko 15:57, 11 lis 2012

MilenaP napisał(a)
Sławko przeleciałam cały wątek i jestem pod ogromnym wrażeniem chłopie jesteś człowiekiem orkiestrą Twoje portrety powalają ( najbardziej ten dziewczynki ze światłem na twarzy). A co do prawka, to mam podobne doświadczenia - robiłam na siłę i przed jazdami przerwałam narazie, bo tego jakoś nie widzę po prostu się boję

Robię prawko z jednego powodu, jak ktoś już napisał... jeśli swoją przyszłość chcę wiązać z takim zawodem jak architekt, to nie wyobrażam sobie bym nie miał prawa jazdy... Też się boję...ale cóż, trzeba jakoś ten strach pokonać Na razie na jazdach łatwo nie ma...biegi, ruszanie z miejsca - brrrr jak ja tego nie lubię
Slawko 15:58, 11 lis 2012

Urszulla napisał(a)
Też podziwiam Ciebie Młodość ma swoje prawa....piękny rysunek..... i tyle energii w Tobie teraz będziesz wymiatał na ulicach, a wiosną w ogrodzie

Lepiej mi chyba będzie wychodzić te wymiatanie w ogrodzie niż na ulicach
Slawko 16:00, 11 lis 2012

ewalm napisał(a)
Sławko, prawko warto zrobić. Bardzo się przydaje. A już zwłaszcza jeśli myślisz o architekturze krajobrazu czy projektowaniu ogrodów prywatnych. Do klienta trzeba na ogół dojechać.
Powodzenia , ciesz się, że nie robisz w W-wie

(zdjęcia bardzo ładne, tak jak i ogród)

Dokładnie, przed chwilą to pisałem... Nawet nie chcę sobie wyobrażać, taka duża metropolia...bym się pogubił od razu pozdrawiam
ewalm 16:25, 11 lis 2012

Dałbyś sobie radę . Ale w mniejszej miejscowości jeździ się spokojniej, kierowcy mniej nerwowi, to plus.
Po W-wie jeździ się niezbyt miło, ale tutaj w Nadrenii wśród wzgórz można jechać i jechać, drogi raczej równe, często prawie puste, można prawie nikogo nie spotkać i widoki piękne - sama przyjemność. Mój mąż jeździ tak motorem, bez konkretnego celu, dla samej przyjemności jazdy.
Madzenka 16:34, 11 lis 2012

Bardzo ładne wspomnienia z ogrodu!!
Slawko 16:50, 11 lis 2012

ewalm napisał(a)
Dałbyś sobie radę . Ale w mniejszej miejscowości jeździ się spokojniej, kierowcy mniej nerwowi, to plus.
Po W-wie jeździ się niezbyt miło, ale tutaj w Nadrenii wśród wzgórz można jechać i jechać, drogi raczej równe, często prawie puste, można prawie nikogo nie spotkać i widoki piękne - sama przyjemność. Mój mąż jeździ tak motorem, bez konkretnego celu, dla samej przyjemności jazdy.

Dla takich widoków zapewne warto się udać w przejażdżkę... Z drogami na pewno lepiej... jak byłem końcem wakacji w Szwecji, to dopiero wtedy doszło do mnie jak powinny wyglądać drogi... inna kultura w ogóle kierowców na drodze, tam pieszy gdy już się zbliża dopiero do pasów, to kierowcy się zatrzymują, bo tam również są inne przepisy... może w Polsce kiedyś się to zmieni
ewalm 16:58, 11 lis 2012

Tu też są te inne przepisy. Dlatego mój sześciolatek chodzi sam do szkoły.
Ale nie narzekajmy. Dużo zależy od nas samych. W Polsce drogi mamy nie najlepsze, ale widoki za to wspaniałe. Akurat u mnie w W-wie Mazowsze, jak to Mazowsze - jest płaskie. Dlatego wzgórza w Nadrenii, i to widziane tak na codzień, nie w wakacje , robią na mnie stale wrażenie. Ale jest u nas w Polsce mnóstwo pięknych miejsc.
Slawko 17:01, 11 lis 2012

ewalm napisał(a)
Tu też są te inne przepisy. Dlatego mój sześciolatek chodzi sam do szkoły.
Ale nie narzekajmy. Dużo zależy od nas samych. W Polsce drogi mamy nie najlepsze, ale widoki za to wspaniałe. Akurat u mnie w W-wie Mazowsze, jak to Mazowsze - jest płaskie. Dlatego wzgórza w Nadrenii, i to widziane tak na codzień, nie w wakacje , robią na mnie stale wrażenie. Ale jest u nas w Polsce mnóstwo pięknych miejsc.

Też racja... Oczywiście, Polska jest pięknym krajem...mamy przecież morze, góry, lasy, jeziora... wydmy... czego chcieć więcej Jak to mówią "Cudze chwalicie, swego nie znacie" Ja, na szczęście mieszkam na wsi i na brak pięknych widoków narzekać nie mogę
ewalm 17:04, 11 lis 2012

Właśnie, to jest wielka zaleta mieszkania poza dużym miastem. A nie każdy ją docenia.
Przyrodę mamy super.
adom1206 17:07, 11 lis 2012

Przeczytalam caly watek.Gratuluje i zazdroszcze talentu.Portrety piekne.Ogrod tez.Bede zagladac.