Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Welka 21:42, 12 lis 2012

Jeszcze nieraz będziesz się cieszył, jak coś tata zrobi z przyzwyczajenia, a będzie to niezgodne z przepisami - on będzie się denerwował, ze młody mu coś wytknął, a ty będziesz szczęśliwy
Slawko 16:48, 13 lis 2012

Hu... dziś jazdy były jak na moje możliwości udane... 2-3 razy może mi zgasł przy ruszaniu ale po za tym super Najbardziej mnie zmotywowała opinia instruktora, otóż dziś miałem pierwszy raz spotkanie z placem manewrowym i stwierdził, że mi jazda po łuku do tyłu i do przodu w 15-20 minut się wpoiła do głowy, gdzie większości zajmuje to 2 godziny... szkoda, że nie widzieliście mojej radości ale dalej wiem, że mam jeszcze dużo do nauki
Po takim dniu, postanowiłem sobie pozwolić na przyjemności i wkroczyłem do mojego smutnego ogrodu...
Zrobiłem porządki... liście już ostatnio z trawnika zgrabiłem, dziś mi zostało tylko pościnanie liści bylin. Przypatrzyłem się również narcyzom i wydaje mi się, że za kilka dni zakwitną, gdyż pąki już się rozwijają...będzie to mój pierwszy jesienny narcyz pozdrawiam

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=HJao0Zr5_Ss&feature=endscreen ...coś miłego do słuchania i dla Pań do patrzenia
Slawko 20:21, 13 lis 2012

eliza3 napisał(a)

Bardzo piękny, próbowałeś rysować rośliny ?

... rysowane na szybciocha Trochę zainspirowany artykułem Sebka o storczykach

Sebek 20:31, 13 lis 2012

Fajnie, że dobrze Ci idzie Nie wiem które to godziny, ale w większości znajomych najlepiej idzie około 20 - najgorzej pod koniec To tak na przyszłość

Storczyk śliczny, zazdroszczę, że tak ślicznie rysujesz - pozytywnie

A nie wiem czy słuchałeś tego coveru ? Strasznie mi się podoba - gwałcę Replay jak tego słucham
Slawko 20:35, 13 lis 2012

Sebek napisał(a)
Fajnie, że dobrze Ci idzie Nie wiem które to godziny, ale w większości znajomych najlepiej idzie około 20 - najgorzej pod koniec To tak na przyszłość

Storczyk śliczny, zazdroszczę, że tak ślicznie rysujesz - pozytywnie

A nie wiem czy słuchałeś tego coveru ? Strasznie mi się podoba - gwałcę Replay jak tego słucham

Świetnie...ale nie podoba mi się gdy razem śpiewają... solo idealnie
Obecnie podajże 9 godzina przejechana dzisiaj Jeszcze raz gratuluje, że udało Ci się zdać
Dzięki, że Ci się podoba miło pozdrawiam
Bogdzia 20:42, 13 lis 2012

Sławku nie wmawiaj sobie że takie masz problemy z jazdami. To nie motywuje. Lepiej pomyśl jak bedziesz jeżdził samochodzikiem po roślinki, kamyki , ziemię i wszystko co sobie zamarzysz jak tylko zdobędziesz to prawko.Rysujesz pięknie , cudnie.
Slawko 20:49, 13 lis 2012

Bogdzia napisał(a)
Sławku nie wmawiaj sobie że takie masz problemy z jazdami. To nie motywuje. Lepiej pomyśl jak bedziesz jeżdził samochodzikiem po roślinki, kamyki , ziemię i wszystko co sobie zamarzysz jak tylko zdobędziesz to prawko.Rysujesz pięknie , cudnie.

Wmawiać sobie nie muszę, bo po prostu tak jest...ale wiem również, że ja dopiero zaczynam przygodę z samochodem i jazdą, więc nikt nie powiedział, że będzie łatwo To strasznie motywuje, nie będę już musiał rowerem jeździć i się zastanawiać czy dam radę wszystko pomieścić w koszyku Dziękuję
zawitka 13:33, 14 lis 2012

Sławku !!!!! trzymaj się dzielnie i nie nawalaj bo to ważnarzecz jazda samochodem Rower dobry ale samochód jaszcze lepszy Trzymaj wiarę za kierownicę i do przodu Pozdrawiam itrzymam kciuki
eliza3 17:51, 14 lis 2012

Slawko napisał(a)

Bardzo piękny, próbowałeś rysować rośliny ?

... rysowane na szybciocha Trochę zainspirowany artykułem Sebka o storczykach

Bardzo udany storczyk, rysuj, rysuj... proszę o więcej, chętnie bym sobie takiego powiesiła na ścianie... uwielbiam rysunki w ołówku.
Slawko 13:07, 15 lis 2012

Wczoraj dostarczono mi list z nasionami werbeny patagońskiej do Joku Jeszcze raz dziękuję Byłem i jestem w siódmym niebie... trochę posiałem wczoraj wprost do gruntu, resztę zostawiam sobie na wiosnę Już się nie mogę doczekać ...

Tu już zdjęcie po wysianiu do gruntu...było więcej tych nasionek