Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Mala_Mi 19:18, 11 lis 2012

Jazda autem fajna sprawa.. bedzie coraz lepiej I coraz większa frajda. Zobaczysz...... I prawo jady to dziś konieczność....
Mam chryznatemy zimujące. i to kilka rodzajów... zółte zaczynają kwitnać latem ..... i szybciej kończą
Slawko 23:06, 11 lis 2012

...ale ja mam stresa przed jutrzejszymi jazdami... nie pamiętam kiedy ostatnio tak się bałem...chyba przed maturą z ustnego polskiego. Wiem, że to głupie... przez te nieszczęsne ruszanie teraz tak mam. Jak jutro nic się nie zmieni, to nie wiem co dalej albo z kimś z rodziny popróbuje albo powiem instruktorowi by najpierw zabrał mnie na parking albo gdzieś i żebym poćwiczył, a nie od razu na miasto i to jeszcze prawie w godzinach szczytu... ogólnie jest miły i wyrozumiały ale czasami daje popalić, a wystarczyłoby z godzinę mi poświęcić na te nieszczęsne ruszanie
Mala_Mi 23:13, 11 lis 2012

Spróbuj jakiegoś kumpla poprosić o lekcje na jakimś parkingu.... Rodzina nie ma tyle cierpliwości..
Slawko 16:59, 12 lis 2012

Dziś już było lepiej ale nadal zdarzały się przypadki, że mi gasł przy ruszaniu ale na pewno mniej niż w sobotę... także trochę się podbudowałem tym
adom1206 17:18, 12 lis 2012

Z kazdym dniem bedzie coraz lepiej.Ja prawko mam juz dobre 10 lat a jak wskoczylam do szwagra bmw to mi chyba z 10 razy zgasl zanim ruszylam..Potem sie smiali jak mi sie udalo prawko zdac
dorkow0 18:32, 12 lis 2012

Witaj Sławko... Powodzenia... Mój syn właśnie skończył kurs i też mówił, że najbardziej go wkurzało, że samochód mu gasł... Ale nie ćwiczył z nikim, oprócz facetów z kursu... Ponoć oni tylko pod egzamin uczą, a my już po swojemu jeździmy i tylko mieszamy w kursie... Ale czy to prawda, to nie wiem... Jeszcze raz, powodzenia...
anieszka 21:02, 12 lis 2012

Slawko napisał(a)
Udało mi się znaleźć nazwę tej pięknej odmiany sosny górskiej - 'Varella'...
Ma gwarantowane miejsce w projektowanym ogrodzie... przypomina z trochę kępy kostrzew

Przyszłam z rewizytą i tu takie widoki
Cudowni goście ogrodowi- uwielbiam ich , super zdjęcia wody i roślinności, a ta fotka to moja inspiracja na wiosnę jak przyciąć kostrzewę Bo jest super
Zapowiada się super
Slawko 21:06, 12 lis 2012

anieszka napisał(a)

Udało mi się znaleźć nazwę tej pięknej odmiany sosny górskiej - 'Varella'...
Ma gwarantowane miejsce w projektowanym ogrodzie... przypomina z trochę kępy kostrzew

Przyszłam z rewizytą i tu takie widoki
Cudowni goście ogrodowi- uwielbiam ich , super zdjęcia wody i roślinności, a ta fotka to moja inspiracja na wiosnę jak przyciąć kostrzewę Bo jest super
Zapowiada się super

Cieszy mnie to, że na moim wątku, można znaleźć inspiracje dla siebie pozdrawiam i dziękuję za miłe słowa
Welka 21:12, 12 lis 2012

Slawko napisał(a)
Dziś już było lepiej ale nadal zdarzały się przypadki, że mi gasł przy ruszaniu ale na pewno mniej niż w sobotę... także trochę się podbudowałem tym

Agnieszka już napisała, ale i ja to potwierdzę, ze nawet doświadczonym kierowcom zdarzy się, że zgaśnie samochód. Głowa do góry!
Pozdrawiam
Slawko 21:15, 12 lis 2012

Ewelinka231281 napisał(a)

Agnieszka już napisała, ale i ja to potwierdzę, ze nawet doświadczonym kierowcom zdarzy się, że zgaśnie samochód. Głowa do góry!
Pozdrawiam

Dokładnie... jak tato dziś mnie wiózł na jazdy, to mu zgasł przy ruszaniu..ile wtedy miałem radości