Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

Slawko 19:37, 26 lut 2013

Danuta_Szwajcer Witam ,witam A dziękuję że się podoba Miło Jak to mówią trzeba myśleć pozytywnie. Sukces tak na prawdę zależy od nas. Nic samo się nie zrobi. Pozdrawiam ciepło

Bogdzia Obiecuję, że dam z siebie nie 100 a 1000% Żeby nie zapeszyć, to nie dziękuję Pozdrawiam również
anna_g 20:50, 26 lut 2013

Slawko to witam się u Ciebie Jako prawie sąsiadka Też mam blisko do Kapiasów tylko z ciut innej strony Ale jakby spotkanie było to choćby na piechotkę przylecę Pozdrawiam i na dzisiaj wieczór planuję obejrzeć Twój wątek
Slawko 20:59, 26 lut 2013

No, ja zza Wisły Choć mam sporą rodzinę w Czechowicach i Kaniowie Ja też... 1 marca już otwierają centrum u Kapiasów, Choć dużo na razie tam nie będzie to i tak się muszę wybrać a przy okazji wpaść znów do ogrodów He... mój wątek w roli seansu na wieczorne godziny - oh jak miło Również pozdrawiam i nawet się zrewanżuję
Maria667 12:00, 27 lut 2013

Witam Cię serdecznie!
Przychodzę z rewizytą. I oczywiście nie zawiodłam się. Piękny masz ogród i widać, że przeszedł dużą przemianę. Masz dobrą rękę do roślin i niezły gust.Pozdrawiam wiosennie!
Slawko 13:47, 27 lut 2013

Dziękuję Jeszcze dużo pracy w tym ogrodzie ale idzie ku lepszemu Gdybym mógł go od nowa robić, to by wyglądał ZUPEŁNIE inaczej Tak już jest - człowiek ma tysiąc pomysłów na minutę Przynajmniej ja Pozdrawiam i uciekam do matmy
Slawko 20:46, 27 lut 2013

ohhh... już niedługo ale te malutkie włoski są świetne aż chce się do nich przytulić

Tak było zeszłej wiosny
Magnolia 'Susan' - polecam

Madzenka 21:57, 27 lut 2013

Sławko kibicuję projektowi i oczywiście maturze.
Slawko 22:22, 27 lut 2013

Nie dziękuję aby nie zapeszyć Męczę się teraz nad roślinami ale to taka przyjemna męka Wybierasz się też do Kapiasów?
Slawko 09:55, 28 lut 2013

Ahoj wszystkim!
Cóż za piękny dziś poranek Słoneczko, cieplutko (jak na tą porę) nic dodać, nic ująć Więc przy takiej pogodzie nie pozostaje mi nic innego jak - UCIEKAĆ NA DWÓR (po naszemu "na pole") Na dwór mi się kojarzy z jakąś posiadłością ze średniowiecza To taka moja mała prywata Wracając... może popstrykam jakieś foteczki i wieczorkiem zamieszczę Pa

P.S. A u Was jaka pogoda? Też zamierzacie spędzić dzień w ogrodzie?
anna_g 10:03, 28 lut 2013

Slawko napisał(a)
Ahoj wszystkim!
Cóż za piękny dziś poranek Słoneczko, cieplutko (jak na tą porę) nic dodać, nic ująć Więc przy takiej pogodzie nie pozostaje mi nic innego jak - UCIEKAĆ NA DWÓR (po naszemu "na pole") Na dwór mi się kojarzy z jakąś posiadłością ze średniowiecza To taka moja mała prywata Wracając... może popstrykam jakieś foteczki i wieczorkiem zamieszczę Pa

P.S. A u Was jaka pogoda? Też zamierzacie spędzić dzień w ogrodzie?

Slawko - pozdrowienia słoneczne przesyłam z sąsiedztwa Oj też bym uciekła na pole - a tu mi przyjdzie niestety siedzieć do 17-tej w biurze (w dodatku okna na północ) - ale nic to - nie jest to w stanie ostudzić mojej dzisiejszej radości z pogody Ja się zamierzam na sesje fotograficzną wiosny w sobotę Ponoć ma też być ładnie.
Wszystkiego słonecznego Slawko życzę