Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem...

grazyna 10:07, 28 lut 2013

Jak mi się podoba Facet w ogrodzie ! U mnie ja kopię dołki

Idę połazikować po Twoim królestwie
Milka 10:58, 28 lut 2013

Slawko napisał(a)
Ahoj wszystkim!
Cóż za piękny dziś poranek Słoneczko, cieplutko (jak na tą porę) nic dodać, nic ująć Więc przy takiej pogodzie nie pozostaje mi nic innego jak - UCIEKAĆ NA DWÓR (po naszemu "na pole") Na dwór mi się kojarzy z jakąś posiadłością ze średniowiecza To taka moja mała prywata Wracając... może popstrykam jakieś foteczki i wieczorkiem zamieszczę Pa

P.S. A u Was jaka pogoda? Też zamierzacie spędzić dzień w ogrodzie?

kibicuję wszystkim planom, pogody zazdroszczę, no i wizyty u Kapiasów, na pewno coś juz kupisz!
pozdrawiam, u mnie wiosennie, ale bez słoneczka
Madzenka 19:06, 28 lut 2013

Slawko napisał(a)
Nie dziękuję aby nie zapeszyć Męczę się teraz nad roślinami ale to taka przyjemna męka Wybierasz się też do Kapiasów?

Pewnie się wybiorę dla miłego towarzystwa
Slawko 21:54, 28 lut 2013

Oh... w końcu mogę zająć się przyjemniejszymi rzeczami Pogoda dziś dopisała ciekawe czy jutro też pozwoli się wygrzewać w promieniach słońca

A to moje krokusiki Naliczyłem ich - UWAGA - aż 12 sztuk Wstyd normalnie przy tych waszych ilościach ale obiecuję, że jesienią dosadzę ze sete No może 50

Z tego chyba nic nie będzie Może rozkwitnie... może nie.

Ale za to się cieszę, że ostnice przezimowały Zauważyłem już, że wyrastają nowe źdźbła

Slawko 21:56, 28 lut 2013

irena_milek napisał(a)

kibicuję wszystkim planom, pogody zazdroszczę, no i wizyty u Kapiasów, na pewno coś juz kupisz!
pozdrawiam, u mnie wiosennie, ale bez słoneczka

Trzymaj, trzymaj i dziękuję Plany na zakupy już małe są... wizyta z ogrodowiskiem dopiero w czerwcu a ja do Kapiasów zamierzam już w marcu zawitać Nie ma miesiąca żeby mnie tam nie było - prócz zimy Szkoda, że bez słoneczka ale ważne, że wiosennie Może jutro do Ciebie zajrzy Oby Pozdrawiam również
Slawko 22:01, 28 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)

Pewnie się wybiorę dla miłego towarzystwa

No a jak czemu by nie Aby urozmaicić odwiedzającym często ogrody u Kapiasów, postaram się załatwić zwiedzanie prywatnego ogrodu współwłaściciela gosp. Kapias Powiem tak... jest co oglądać Pozdrawiam
Gosiniak 20:30, 01 mar 2013

U ciebie też wiosennie, radość dla oczu te pierwsze kiełki wychodzące z ziemi, a jak jeszcze słonko, to w ogóle grzech siedzieć w domu. Może i ja się kiedyś do tego ogrodu u Kapiasów wybiorę, skoro tak zachwalasz
Pozdrawiam wiosennie
Slawko 20:35, 01 mar 2013

Zapraszam do galerii, więc zapewniam, że Twoja decyzja o odwiedzeniu tego miejsca ulegnie przyśpieszenie http://www.kapias.pl/content/view/218/515/lang,pl/

Ja bym już najchętniej działał w ogrodzie ale ta niepewność czy będzie już ta wiosna czy jeszcze nie mnie przeraża. Nie lubię tego okresu kiedy człowiek myśli, że już wiosna, cieplutko a za kilka dni śnieg, mróz i znów od nowa Ale... jest jedno ale! wiosna będzie... wcześniej czy później ale będzie Pozdrawiam i wracam do rysunku
agata19762 21:33, 01 mar 2013

Sławku miło, że zajrzałeś.......

dzięki za pomoc !!!!

Slawko 21:58, 01 mar 2013

Proszę bardzo Temu właśnie służy ogrodowisko by sobie wzajemnie pomagać Dziękuję za śliczne kfiatki Pozdrawiam serdecznie