Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Ola54 14:48, 21 lip 2013

irena_milek napisał(a)
na rabacie gazonowej busz! nie wiem czy nie przesadziłam?
ale jest i plus, tam nie ma chwastów

a ja właśnie w sprawie tej rabaty gazonowej.Widzę,że stoją po dwie szt.Czy rośliny dobrze się w nich sprawują?
Już jakiś czas oglądam je w sklepie i ciągle się waham .Podejrzewam,że jeden to za mało ziemi dla roślin.Załatwił by mi spory problem
bociek 16:50, 21 lip 2013

Bawcie sie bawcie. W takim towarzystwie to kurcze konie mozna krasc. Co tam konie, cale stadniny

Na pewno siem chichracie Wspanialego popoludnia i wieczoru Irenko dla Ciebie i calej ekipy
Mirka 17:58, 21 lip 2013

Fajne spotkanie w naszym rejonie jest mało takich spotkańzazdraszczam oj zazdraszczam bawcie się ogrodniczkimazowsze pozdrawia
noemi 18:03, 21 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)
Już będzie zdjecie

Jak miło Was widzieć buziaki i uściski dla Was ode mnie
Konstancja30 09:52, 22 lip 2013

Irenko ...

dziękujemy za wspaniały weekend ...

właściciele ... nie wiem jak oni się spotkali ale to wspaniała para ... chce się z nimi być i być bo uśmiech ... bo ciepło ... bo zabawa ... przecież tego się nie da opisać

Dżaga i Sonia ... powinnam napisać stateczna Dżaga i czujna Sonia ... sunie są obłędne ... i to pierwszy rodwalier, którego pogłaskałam ... kocha się od pierwszego spojrzenia na pysk ...

na ogród nie można sie napatrzyć ... stworzony w nim nastrój to efekt kilkunastu lat pracy ... to co odurza to siła drzew ... ich parasole ... usadowione gdzieś tam wysssoko ... zapewniają ochronę dla roslinek na dole i tworzą wraz ze słońcem niesamowity spektakl w którym gra światło i cień ... oszaleć można ...

teraz tylko dziekujemy ... zdjęcia późnym popołudniem bo muszę zmykać ...

wielkie buziaki
Milka 10:03, 22 lip 2013

Iza, mnie już Was brakuje!!
było cudownie, muzyka, dryganie przy prasowaniu i wszystko inne
popcorn 10:10, 22 lip 2013

Irenko obejrzałam zdjęcia, ale fajne spotkanie!! Cudnie wyglądacie

pozdrawiam!
marzena 10:17, 22 lip 2013

ale przesympatyczne spotkanie utrwalone na świetnych fotkach
Milka 10:37, 22 lip 2013

Jula, różu mnóstwo w różnych odcieniach korci mnie brudny róż....coś o tym Danusia pisała

Dasia, powoli ta rabata nabierze uroku, na razie młoda a mnie starzec zachwyca, nawet te jakieś dziwne kwiatostany, ale oczywiście sunie tam legowisko zrobiły i kwiatostany leżą

Krysiu, tak ale kostrzewa to nowa odmiana, jest w sprzedaży, moją rok temu zakupiłam, ta tak się nie starzeje i o dziwo nie kwitnie; figurkę będziemy podziwiać na nowo jesienią, póki co...gołodupiec schowany....jakoś mszycy na róży nie mam......ale mrówki hodują ją na daliach, pewnie opryskiem się skończy...było wspaniale, byliśmy my w 4 i ogród, ale dla relaksu
dzięki za pochwały

Ewa, ja też czekam, mam nadzieję, że firletka dotarła w całości

Agnieszko, odebrałam, eM obejrzał trasę teraz jest cudowna gra światła, zaczyna się właśnie o tej porze...dubelek dziękuje

Aniu, u nas prawie wszystko podobnie...foty dziś wiesz, że z nimi tyle się gada, gdzie tu myśleć o fotach!!!!.było cudownie, już mi za nimi tęskno..........kierunek Kielce już wpisane!

Marzenko, odpowiadam po czasie i teraz mogę powiedzieć, żeś królowa hortensjowa, masz u siebie same cuda i dzięki mój ambasadorze...dałaś fotkii było, jak zwykle cudownie u ciebie, jesteś super babka...ale i Adamo z Tytusem też

Basiu, odpoczywałam i było cudnie

GorAna.....dziękuję, w końcu i mnie już nawet się podoba u siebie

Bożenko, cytrynek prześliczny....fruwa ich u mnie pełno, ale nazwy nie znałam, dzięki

Kasiu, po drodze jakiś chwaścik skubnęłam u siebie i u Marzenki 1!!! znalazłam, a Marzenka z marszu oskubała u mnie przekwitłe róże

Borbetko, w tym roku one jakoś późno, ale może i lepiej, dłużej będą cieszyć

Ula, piesy niszczą, ale jak żyć bez nich u mnie nie uświadczysz kory, ten etap mam za sobą, nie lubię jej i miałam więcej pracy....teraz jak M. mieli gałązki, tym wysypuję na rabaty, mam nadzieję, ze chwasty zginą
czyściec jest cudowny!!

Gierczusiu, jest on i będzie rozmnażany, rozchodnik.....z Marzenką wczoraj obgadałyśmy, że on niedoceniony, a piękny i bezproblemowy, obie zmierzamy w podobnym kierunku, zagości u nas w wielkiej ilości....rozchodnik

Bociusiu, ja stale kombinejszen ale cóś z tego będzie

Danusiu, nasze ogrody podobne, mus teraz nam porządkować i busz ograniczać, bo nie damy radę

Krys, tylko obrazkowe, resztę na bieżąco, o ile się da pozdrawiam

Gabrysiu, zdjęć nie było, mam nadzieję, ze popkorn pyszny

Weroniko, tę polecam bardzo, naprawdę warta grzechu

Rench, to ona, czyli nie przetrwa...chyba, że do domku letniego schowam

Martku, cieszę się ogromnie

Grażynko, wszystkie ogrodniczki i ogrodnicy są piękni

Michalina, w pojedynczym gazonie rośliny mają problem, więc jeśli musisz je u siebie mieć, to koniecznie podwójny, bez problemu żurawki i tawuła Gold Carpet przezimowały

Bociusiu i Mirko, było cudnie i lato dopisało

Madziu, do odbioru masz prezenty od Izy i Adamo u mnie

Karola, było cudownie

Marzenko, tacy goście to uczta dla ducha!

Milka 10:43, 22 lip 2013

I..........teraz na spokojnie o spotkaniu
i oto oni, znamy się z forum, a czuję się tak, jakbym znała ich od zawsze, rozmowy, śmiech, luz, tańce, wygibusy i pełno rozmów o wszystkim i o niczym
Iza i Adam

a dzień już zaczął się cudownie, wpadła na szybciutko Aga_pe i przywiozła irysy...cała masa ich w kartonie, pół Ogrodowiska można obdzielić...Izie też dałam mam nadzieję, że wszystkie rośliny się przyjmą