Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Celina 07:18, 30 lip 2013

Byłam, poczytałam, pozdrawiam
zbigniew_gazda 07:48, 30 lip 2013

Lista podpisana i wszystko przeczytane. Czekamy na naprawę portalu. Pozdrawiam Irenko.
Kindzia 08:31, 30 lip 2013

Ja też macham

Ale cudowna pogoda
ewsyg 10:28, 30 lip 2013

Irenko, jestem u Ciebie pierwszy raz. Póki co obejrzałam wizytówkę Twojej działki. Podziwiam Cie, że po takiej powodzi, po tylu zniszczeniach podjęłaś trud tworzenia od nowa. Warto był, stworzyłaś urocze miejsce. Ach jak pachnąco i kolorowo u Ciebie. Lubię takie ogrody, można w nich siedzieć i siedzieć i siedzieć ..............................
Pozdrawiam Ewa
Milka 10:55, 30 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)
Irenko w ZC nie ma ML jest gracimillus, czy jak on się zwie... Posadziłam w hortensje..

zaraz biegnę Marzenko...chyba się wstrzymam z kupowaniem czegokolwiek, zanim dojdę do ładu, co chcę, gdzie zmieniam i na co...jakoś się nakręcam i kupuję to co mi niepotrzebne
u nas wczoraj tornado poszło, żebyś ty widziała, jaki widok dziś...makabra!...bez prądu byliśmy, jak za króla Ćwieka ale dom stoi, my też i psiaki również, resztę się ogarnie, jakoś...
ciekawa jestem, jak u ciebie!
Milka 10:55, 30 lip 2013

Celina napisał(a)
Byłam, poczytałam, pozdrawiam

wow, Celinko, chyba wczorajsze tornado cię przysłało
pozdrawiam
Krys 10:57, 30 lip 2013

Irenko nie było u Ciebie nawałnicy? pozdrawiam
Milka 10:57, 30 lip 2013

zbigniew_gazda napisał(a)
Lista podpisana i wszystko przeczytane. Czekamy na naprawę portalu. Pozdrawiam Irenko.

Zbysiu, u ciebie jak w zegarku
portal ciut nawala...ale u nas wczoraj ruszyła trąba powietrzna, tornada, oj działo się...goście ciut w strachu wyjeżdżali, drzewa się łamały, prąd odcięło i lataliśmy ze świeczkami

ale chyba za 2 dni, jakoś ogarniemy to wszystko!
Milka 10:59, 30 lip 2013

Kindzia napisał(a)
Ja też macham

Ale cudowna pogoda

Kasieńko, u was, u nas tornada i trąby, ale dawało czadu, jakie zniszczenia, straż i karetki, zabezpieczajcie się, chyba idzie do was, bo u nas teraz koło 19 i powoli normuje się.
Milka 11:06, 30 lip 2013

ewsyg napisał(a)
Irenko, jestem u Ciebie pierwszy raz. Póki co obejrzałam wizytówkę Twojej działki. Podziwiam Cie, że po takiej powodzi, po tylu zniszczeniach podjęłaś trud tworzenia od nowa. Warto był, stworzyłaś urocze miejsce. Ach jak pachnąco i kolorowo u Ciebie. Lubię takie ogrody, można w nich siedzieć i siedzieć i siedzieć ..............................
Pozdrawiam Ewa

Ewa, jak miło cię gościć
wizytówka bardzo chaotyczna, bo ciągłe przygody z komputerem i utratą fot
..a wiesz, wczoraj akurat byli goście, którzy wiedzą, co znaczy żywioł wody, zostali pomęczeni albumami i wspominkami słynnej powodzi u nas w 1997 r.
..i właśnie im powiedziałam, że gdyby...było to, co dziś w sklepach, pomysły i podpowiedzi, internet, masa szkółek i doradców, projektów i pieniędzy... wszytko zrobiłabym inaczej....a na dzień dzisiejszy, tyle roślin już wiekowo zadomowionych, żal wywalać, one też mają duszę...
i wspierają nas od początku..
zatem jakiś lifting, ale jak to zrobić, jak nie ma się w tytule chirurg - plastyk od ogrodów
a poza tym, 2 ogrodników i każdy ma inne odczucia, kompromis musi być

ale jeśli trafi się ktoś, kto się poczuje tu dobrze, jak ty, tym bardziej mi miło
pozdrawiam i mus zerknąć, co w trawie piszczy u nowej koleżanki