Małgosiu, fajnie słyszeć, że i ty masz Książ za sobą, tam pięknie o każdej porze

Psy są fajne, ale czasami problem z nimi, mnie to one bardzo w wyjazdach ograniczają, ale jak to w życiu, coś za coś
Pszczółko, jak ci braknie irg, u mnie będą

i powiem, że rzeczywiście, nie ma koło nich pracy, a cieszą cały rok
Gosia, no to kiedyś rozumiem obie opanujemy te zdjęcia na tablecie
Aniu an_tre, zebrałam nasiona, przypomnij się, to wyślę

u mnie kwitły białe, różowe, fuksja i teraz takie wino, może zmieniły kolor pod wpływem chłodniejszych nocy?
Basiu, nie jest mały, ale nie przesadnie wielkii, po prostu narobiłam zakamarków, klamociarni i trochę rabatek, budowy boję się, jak ognia, ale chyba życie zmusza
na razie cieszę się robótkami w domku letnim
Kasiu, już napisałam u ciebie
Bogda, w czwartek chwila prawdy

limki będę mnożyć na potęgę, tak chyba 100 sztuk mi potrzeba, do moich planów

...trochę pochwaliłam M.ma

u ciebie też będzie, ukorzeniaj
Ewa, to tylko złudzenie, bo pokazuję różne miejsca
Danusia, bingo

jak napisałaś, to w zakamarkach pamięci poszperałam i powąchałam

jest fajnie okrywowa..
wyczytałam już o twoich zakupach
Marzenko
Anitko, normalnie byłyby szybciej, a tak, jest jak jest
Halinko, rozchodnik jest na początku różowy, a z czasem jak noce chłodniejsze robi sie taki intensywny, a liście coraz jaśniejsze i to jest dla mnie ich najpiękniejszy moment

Ręka...w czwartek sprawdzian

nie mogę się certolić ze sobą, mnóstwo pracy teraz, wszędzie
Anula wzajemnie
AgnieszkoW, miło tego słuchać, bardzo dziękuję, niemniej, ten ogród cały czas w fazie tworzenia, poza pierwszymi nasadzeniami, tu musi mi zagrać wszystko, domek musi wyglądać, ścieżki planowane muszą być zrobione, inne architektoniczne felery usunięte, a w tym czasie wszystko urośnie i może wtedy odetchnę

...no ale trzeba pracować, rodzina jest, z kasą jak u wszystkich i ciągnie się
Aniuasc, nie... jednak zioło

ale dzięki,

ewa004

Krysiu, dzień dobry mówisz

każdy ogród jest piękny , bo cieszy, możemy tam realizować siebie i tak naprawdę, każdy ogród dużo mówi o nas samych

tak więc zmykaj i szalej