Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Agnieszka_B 17:24, 04 lis 2013

Irenko, podglądam i pozdrawiam ciepło
gierczusia 18:36, 04 lis 2013

irena_milek napisał(a)

Ja, jak ja, ale Ania. I Alinka na 100%

( ogarną towarzystwo na wyjeżdzie....)

Dzizassss ... Toż to szaleństwo wyjazdowe sie szykuje .... Tzn wyjazdowo - imprezowe

Madzenka 18:53, 04 lis 2013

A gież ty
Sebek 19:39, 04 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Dzizassss ... Toż to szaleństwo wyjazdowe sie szykuje .... Tzn wyjazdowo - imprezowe

Dobrze wiedzieć

Macham Irenko i duuuużo sił życzę
rozajerycha 19:43, 04 lis 2013

Buziak i tulak mocny moja Irenko
Kindzia 19:48, 04 lis 2013

Ode mnie też buziol...wieczorny
Bogdzia 20:00, 04 lis 2013

I ode mnie na dokładkę.
Matka 21:45, 04 lis 2013

Dzielna-Niedzielnatyż pozdrawiampaluszek już ok?u mnie zęby na planie pierwszym!i kieszeń przez to na wieeeelkim minusienapisałąm u siebie, że w nowym sezonie będzie u mnie znów aksamitkowo
Milka 13:01, 05 lis 2013

Konstancja30 napisał(a)
z siostrami to widzę wyjaśnione ... ... ja się umościłam na pozycji niby, że młodszej choć ja bardzo wątpię czy młodszą duchem od Ciebie można spotkać ... a już ja to zupełnie starsza w tym względzie ...

zakochałam się w kallach u Twoim ogrodzie ... szukam ... szukam ale ja chciałabym biało zielone ... na pinsie zobaczyłam i zgłupiałam ... a znalazłam tylko białe z pomarańczowym języczkiem ... myślisz, że można kalli wyrwać języczek ??? ... no dobra żartowałam ... ale przemalować to chyba można ... ...

brakło mi tulipanów ))) !!! ... a wydawało mi się, że na moje hektary 3 tulipki załatwią sprawę ... nic z tego ... nauczka ...

buziak

Umieszczam cię na liście...ta młodsza

kalla jest i taka limonkowo- biała, ciut miałam pokusę, a wybrałam te winne, wykopałam je i idą do piwnicy, ciekawe czy za rok znowu zakwitną?
widziałam sadzenie na hektarach i widziałam mega przeceny, po 25-45 gr za cebulę, ruszaj i dokup

a ja przy okazji innych zakupów, dostałam bon na 30 zł i kupiłam z przeceny cisy, po 6 zł, nie wiem gdzie mają być, coś trzeba wymyślić, ale wzięłam, no bo tanie i ładne...ostały się 5...chyba wrócę po nie

Milka 13:04, 05 lis 2013

EPODLAS napisał(a)
Irenko, ja też ucinam kwiaty czyśćca też ucinam. Dla mnie ważniejsza są te ich liście. Ale one są bardzo wrażliwe są na wilgoć. Służy im słońce i suche stanowisko.

Dla próby zostawiłam na jednym, ale nie za ciekawie było, więc zdecydowanie tnę
moje rosną w dość suchym miejscu, wilgoć ewentualnie przy okazji podlewania, a tak z obserwacji, to im nie zaszkodziło, szybciej ruszyły, namnożyłam ich, ze hej, ciekawa jestem, za rok, czy to co zrobiłam będzie mi się podobać, jak nie...demolka znowu