Irenko u mnie też piękna aura to musi być dobry prognostyk na 2014
Samych radosnych chwil Wam życzę nie tylko w ogrodzie, ale w ogrodzie jak najwięcej wypoczynku,pracy twórczej też no i radości z tego co już zrobiliście -
Irenko życzę aby Nowy 2014 rok był dobry, nie musi być naj byleby był dobry, spokojny, zdrowy i dał Ci siły i środki na realizację Twoich planów - budowę domu.
Życzę abyś emanowala tą pozytywną energią przez kolejne 365 dni roku i aby żadne przeszkody losu nie plata"y Ci piskusów. Taki dziwny 2013 rok zdarza się żadko..... Teraz będzie już lepiej.
Pomyśl o odpowienim starcie w Nowy Rok w Bialce, weż M i spędzćie z nami mily weekend w termach
Cześć Miła....... w Nowym Roku...... niedługo będzie 2 latka jak sie tu przyjaźnimy
Szybko dzielę ilość postów przez ilość dni... trochę tego dziennie jest Aż mnie zaintrygowałaś i lecę poczytać ile ja napisałam Bo u siebie jeszcze dziś nie byłam
Edit.. widzę ile na awatarku, a raczej pod nim.. i Madżen ma więcej ode mnie.. to nie jestem jednak taka co to najwięcej produkuje
Mira bardzo dziękuję Źyczę ci spełnienia marzeń nie tylko ogrodowych, choć pmietam ostatnie rozważania, co posadzić na narożniku rabaty
Pogoda wprawiła mnie w doskonały nastrój, wszystko wydaje się inne, piękniejsze puszczam głośno muzyke z radia, a Marek Niedźwiecki puszcza moje ulubione kawałki i spiewam na całe gardło
Mąż ma ubaw ..rece mnie swierzbia, juz bym cos twórczego chciała dokonać
I w moim nowym kalendarzu, który jest również notesem do zapisywania myśli, refleksji i stanu ducha, wycztałam....
!, pierwszy dzień mojego nowego życia, wierzę w siebie i ufam we własne siły,, a kalendarz ma tytuł ,,Rok dobrych myśli''
Cmokam, ale się rozpisałam
Marzenko, masz rację, nie musi być naj...niech bedzie radosny i tak bedzie sporo rozmyslalam o wszystkich, o nas na forum, jak wiele z was wplyneło na moje zycie, ile się zmienilo i jak ja równiez się zmieniłam, dostałam od Was wszystkich tak wiele, ze nie przeraża mnie upływ czasu, bo mimo wielu różnic potrafimy się soba cieszyc, uczyc nawzajem, bawic i dokonywać tego, co wydaje się niemożliwe
....2013 był dziwny dla wielu z nas, ponoc wplyw na to mialo ustawienie Wenus względem Słonca po 21 czerwca....ale byly i wspaniałe chwile, a kazda lepsza czy gorsza jest cenna, bo tylko moja
Myślę, że moge obiecac wszystkim dobroc z mojej strony, doping energii i być może szalone pomysły
Aniu, czulas, jak myślałam od rana o Tobie? Już o 5 rozmyślałam, ponoc tak z wiekiem jest pamiętam, jak tata mówił, ze nie spi i mysli, a ja mu na to, po co, lepiej śpij...dzis już sama mam podobnie
..Aniu, jak szybko...prawie 2 lata, nasze pisanie, az nie zdzierżyłas i mówisz dawaj telefon, co bedziemy klepać w klawiaturę
Pamietam pierwsze rozmowy, plany ogrodowe, niecierpliwośc i zmiany, jakie się dokonaly u Ciebie i u mnie
Jestes cudownie gadulinska, dusza towarzystwa, ale jak widac umiar masz i aż tyle postów nie natrzaskalas, czym się mile zaskoczyłas
Agnieszko, od dzis i ja to wykuję na blachę piekne!
Zapominamy o tym, ze mysl to energia, choc jej nie widzimy, a nasz świat czy aby rzeczywisty, czy sami go taK kreujemy?
To co chcemy, otrzymamy...ale filozofuję moja najnowsza filozofia zycia oparta jest na fizyce kwantowej, choc umysł u mnie humanistyczny
Cmokam noworocznie