Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

mira 11:30, 01 sty 2014

Irenko u mnie też piękna aura to musi być dobry prognostyk na 2014
Samych radosnych chwil Wam życzę nie tylko w ogrodzie, ale w ogrodzie jak najwięcej wypoczynku,pracy twórczej też no i radości z tego co już zrobiliście -
Madzenka 11:47, 01 sty 2014

Irenko życzę aby Nowy 2014 rok był dobry, nie musi być naj byleby był dobry, spokojny, zdrowy i dał Ci siły i środki na realizację Twoich planów - budowę domu.
Życzę abyś emanowala tą pozytywną energią przez kolejne 365 dni roku i aby żadne przeszkody losu nie plata"y Ci piskusów. Taki dziwny 2013 rok zdarza się żadko..... Teraz będzie już lepiej.
Pomyśl o odpowienim starcie w Nowy Rok w Bialce, weż M i spędzćie z nami mily weekend w termach
Mala_Mi 12:30, 01 sty 2014

Cześć Miła....... w Nowym Roku...... niedługo będzie 2 latka jak sie tu przyjaźnimy
Szybko dzielę ilość postów przez ilość dni... trochę tego dziennie jest Aż mnie zaintrygowałaś i lecę poczytać ile ja napisałam Bo u siebie jeszcze dziś nie byłam

Edit.. widzę ile na awatarku, a raczej pod nim.. i Madżen ma więcej ode mnie.. to nie jestem jednak taka co to najwięcej produkuje
eda 13:14, 01 sty 2014

Najlepszego 2014 Roku by wesoło zdrowo i wśród swoich było Buźka
Milka 13:51, 01 sty 2014

mira napisał(a)
Irenko u mnie też piękna aura to musi być dobry prognostyk na 2014
Samych radosnych chwil Wam życzę nie tylko w ogrodzie, ale w ogrodzie jak najwięcej wypoczynku,pracy twórczej też no i radości z tego co już zrobiliście -

Mira bardzo dziękuję Źyczę ci spełnienia marzeń nie tylko ogrodowych, choć pmietam ostatnie rozważania, co posadzić na narożniku rabaty
Pogoda wprawiła mnie w doskonały nastrój, wszystko wydaje się inne, piękniejsze puszczam głośno muzyke z radia, a Marek Niedźwiecki puszcza moje ulubione kawałki i spiewam na całe gardło
Mąż ma ubaw ..rece mnie swierzbia, juz bym cos twórczego chciała dokonać
I w moim nowym kalendarzu, który jest również notesem do zapisywania myśli, refleksji i stanu ducha, wycztałam....
!, pierwszy dzień mojego nowego życia, wierzę w siebie i ufam we własne siły,, a kalendarz ma tytuł ,,Rok dobrych myśli''
Cmokam, ale się rozpisałam
Milka 14:02, 01 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Irenko życzę aby Nowy 2014 rok był dobry, nie musi być naj byleby był dobry, spokojny, zdrowy i dał Ci siły i środki na realizację Twoich planów - budowę domu.
Życzę abyś emanowala tą pozytywną energią przez kolejne 365 dni roku i aby żadne przeszkody losu nie plata"y Ci piskusów. Taki dziwny 2013 rok zdarza się żadko..... Teraz będzie już lepiej.
Pomyśl o odpowienim starcie w Nowy Rok w Bialce, weż M i spędzćie z nami mily weekend w termach

Marzenko, masz rację, nie musi być naj...niech bedzie radosny i tak bedzie sporo rozmyslalam o wszystkich, o nas na forum, jak wiele z was wplyneło na moje zycie, ile się zmienilo i jak ja równiez się zmieniłam, dostałam od Was wszystkich tak wiele, ze nie przeraża mnie upływ czasu, bo mimo wielu różnic potrafimy się soba cieszyc, uczyc nawzajem, bawic i dokonywać tego, co wydaje się niemożliwe
....2013 był dziwny dla wielu z nas, ponoc wplyw na to mialo ustawienie Wenus względem Słonca po 21 czerwca....ale byly i wspaniałe chwile, a kazda lepsza czy gorsza jest cenna, bo tylko moja
Myślę, że moge obiecac wszystkim dobroc z mojej strony, doping energii i być może szalone pomysły

Duchem będe z wami, w Białce
AgnieszkaW 14:04, 01 sty 2014

"Rok dobrych myśli" - to doskonały pomysł Irenko. Może poddam Ci myśl przewodnią do niego, którą i ja sama mam wybitą w pamięci "na blachę":

Żyjesz tak jak myślisz, więc myśl i żyj najpiękniej jak potrafisz
Milka 14:09, 01 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Cześć Miła....... w Nowym Roku...... niedługo będzie 2 latka jak sie tu przyjaźnimy
Szybko dzielę ilość postów przez ilość dni... trochę tego dziennie jest Aż mnie zaintrygowałaś i lecę poczytać ile ja napisałam Bo u siebie jeszcze dziś nie byłam

Edit.. widzę ile na awatarku, a raczej pod nim.. i Madżen ma więcej ode mnie.. to nie jestem jednak taka co to najwięcej produkuje

Aniu, czulas, jak myślałam od rana o Tobie? Już o 5 rozmyślałam, ponoc tak z wiekiem jest pamiętam, jak tata mówił, ze nie spi i mysli, a ja mu na to, po co, lepiej śpij...dzis już sama mam podobnie
..Aniu, jak szybko...prawie 2 lata, nasze pisanie, az nie zdzierżyłas i mówisz dawaj telefon, co bedziemy klepać w klawiaturę
Pamietam pierwsze rozmowy, plany ogrodowe, niecierpliwośc i zmiany, jakie się dokonaly u Ciebie i u mnie
Jestes cudownie gadulinska, dusza towarzystwa, ale jak widac umiar masz i aż tyle postów nie natrzaskalas, czym się mile zaskoczyłas
Milka 14:15, 01 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)
"Rok dobrych myśli" - to doskonały pomysł Irenko. Może poddam Ci myśl przewodnią do niego, którą i ja sama mam wybitą w pamięci "na blachę":

Żyjesz tak jak myślisz, więc myśl i żyj najpiękniej jak potrafisz

Agnieszko, od dzis i ja to wykuję na blachę piekne!
Zapominamy o tym, ze mysl to energia, choc jej nie widzimy, a nasz świat czy aby rzeczywisty, czy sami go taK kreujemy?
To co chcemy, otrzymamy...ale filozofuję moja najnowsza filozofia zycia oparta jest na fizyce kwantowej, choc umysł u mnie humanistyczny
Cmokam noworocznie
Milka 14:16, 01 sty 2014

eda napisał(a)
Najlepszego 2014 Roku by wesoło zdrowo i wśród swoich było Buźka

Eda zyczę cudownego roku i dziekuję