Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 10:53, 15 sty 2014

Marta, to prawda, [pomoc wielka i frajda
A Marzenka, to taka opiekunka grupy
bleebla 11:13, 15 sty 2014

irena_milek napisał(a)

Aga witam u siebie i oczywiście mus zmienić wizytówkę, ona już nieaktualna, jednak się zmieniło
Popytaj mamę, jaka to odmiana i koniecznie proszę o foto, z odległości i z bliska
Pozdrawiam i dzięki za odwiedzinki

Wstawiam w swoim wątku zdjęcie.
Agania 11:39, 15 sty 2014

Irenko pokazałaś cudną laurowiśnię u mnie rosną dwie, mi nie zależy na odmianach byleby rosły
Jedna zimuje juz 3 rok, druga dopiero co posadzona późnym latem. Kilka lat wstecz kupiłam laurkę szczepioną na pniu, pieknie rosła i nawet kwitła ku mojej radości ale przyszła jedna mroźna zima i przemarzła, więc niech rosną nam te najzwyklejsze

Pisałaś, że zamówiłaś powojniki, na Rubensa też mam już zajawkę, napiszesz mi, gdzie zamawiałaś

buziaczki
Mala_Mi 15:28, 15 sty 2014

Irenka.... od 8 stycznia nadrobiłam.... wreszcie na bieżąco..a le jak długo to potrwa???
Remontu nie zazdroszczę, ja nawet już w domu nie sprzątam, aż skończymy...do lutego będziemy sie gramolić na bank..... tak to jest, że robi się samemu i z doskoku... ale jak sie zrobi to już cieszy....
Kusicielki hortensją pnącą i Rubensem
Ja powojników nie planuję kupować bo u mnie też one nie zawsze rosna jak trzeba i są kapryśne.. wyjątek botaniczne. Laurowiśnie z założenia nie kupię bo u nas nie ma szans..
malgorzata_s... 16:01, 15 sty 2014

Pozdrowienia zostawiam U mnie pada i ponuro Ale zjazd na przesadzanie magnolki chyba będzie
Kasik 17:53, 15 sty 2014

Irenko ja tak po cichu przyłączam się do Agatki. Wprawdzie znalazłam Rubensa w necie , ale nie wiem czy to dobry dostawca. Tak jestem nim zauroczona, że i ja postanowiłam go "posiąść". Jeśli mogłabym dostać namiary od Ciebie to będzie miło.

Kasia mówiła, że trzeba już zamawiać, ale jak go przechować do wiosny???
Kasiek 18:27, 15 sty 2014

Kasik napisał(a)
Irenko ja tak po cichu przyłączam się do Agatki. Wprawdzie znalazłam Rubensa w necie , ale nie wiem czy to dobry dostawca. Tak jestem nim zauroczona, że i ja postanowiłam go "posiąść". Jeśli mogłabym dostać namiary od Ciebie to będzie miło.

Kasia mówiła, że trzeba już zamawiać, ale jak go przechować do wiosny???

Ja nic nie mowilam o zamawianiu Dziewczyny , uwazam ze teraz to troche za wczesnie aby go kupowac...
Kasik 18:35, 15 sty 2014

Kasiek napisał(a)

Ja nic nie mowilam o zamawianiu Dziewczyny , uwazam ze teraz to troche za wczesnie aby go kupowac...

Źle coś przeczytałam? To chyba dlatego, że otumanił mnie ten Rubens

Ale dziewczyny piszą, że potem nie będzie. - Nie przeżyłabym

Sory Kasiu
an_tre 18:42, 15 sty 2014

Irenko zaglądam i ślę pozdrowienia
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
danuta_szwajcer 19:14, 15 sty 2014

Irenko jak zawsze pedzisz do przodu) No i czytam , ze przygotowania do wielkich zakupow sie juz zaczynaja no wiec czas i na mnie by o różach pomyslec a ten powojnik tez mnie kusi oj kusi, mam slabosc do powojnikow Pozdrawiam serdecznie