Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

zbigniew_gazda 17:04, 25 mar 2015

Tak tak cisy trzeba przyciąć. Forsycja jeszcze w pąkach ale nie wytrzymałem. Róże przycięte i szlus. Pozdrowienia Irenko.
Milka 17:11, 25 mar 2015

Ewcia...ja to się dopiero napisałam dzięki za odpowiedźcieszy mnie ten psiak, jak nie wiem co

Gosiu...poleciałam i widziałam, ale szybko, za to lubię te wczesne

Wieloszka... u nas jest 6 dni, juz nas poznaje i merda ogonkiemczyli tak zrobię i masz rację, ten środkowy do niczego nie pasuje

stojąc pod Starostwem takie coś ujrzałam, przyroda to jednak wielka siła
Milka 17:15, 25 mar 2015

Borbetko....bardzo ci dziękujębardzo mi to pomagało i mam dobre wieści w końcu

Zbysiu...zatem ciachnę, może za 3 lata jakiś wygląd będzie, choć one dość szybko rosną
jak szlus to dobrze, bo już za pasem kwiecień i święta, trzeba się radować w zadbanym ogródku
piwonie drzewiaste tez szaleją, one jakoś wcześniej od tych bylinowych
beta 17:18, 25 mar 2015

piękna wiosna u Ciebie Irenko...pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrówka
malkul 19:21, 25 mar 2015

Irenko- o matko wiosnę masz piekną, ale babo co tam wiosna jak ujrzałam ciebie na awatarku to nogi sie ugięły pode mną wyglądasz jak gwiazda filmowa
kobieto wyglądasz jak milion dolarów
Madzenka 19:47, 25 mar 2015

Wiosna na całego. Planuje wereszcie cały weekend mocno ogrodowo spędzić i wreszcie wysprzątać na rabatach
Olili 20:13, 25 mar 2015

Ja byłam tu wczoraj po raz pierwszy..dziś jestem znów i odważyłam się napisać..choć i tak nie wiem od czego zacząć..
Może od tego,że cieszę się,że zakończenie jest szczęśliwe !!!
a także to,że PODZIWIAM CIĘ.
Ogród masz bardzo fajny, niech cieszy Cię każdego dnia! A piesek to takie malutkie cudeńko,sama słodycz,ach jak ja bym go wytarmosiła.
Widziałam Cię na zdjęciu w 3 dobie po operacji i tam napisałaś,że wnuczka przystroiła Cię kwiatem ...patrzę na to zdjęcie ...raz ,drugi..dziesiąty,cofam się parę stron ,wracam z powrotem,myślę ,kombinuję czyja wnuczka....sąsiadki...???
Z tego co napisałaś wychodzi,że Twoja,ze zdjęcia...no cóż matka z córką siedzą!!
Wyglądasz wspaniale!
Dla mnie Ogrodowisko też jest terapią..wprawdzie moja choroba inna ..nie jest bezpośrednio śmiertelna ,jednak to ,że ciągnie się latami i rozmiar cierpienia trudno czasem ująć w słowa odbiera radość życia .Dotkliwy i długotrwały ból powodował,że niejednokrotnie chciałam już końca. Byłby dla mnie upragnionym wybawieniem.Zgodzę się,że życie jest piękne ale niestety życie z bólem staje się nie do zniesienia.
Obecnie przechodzę trochę taką eksperymentalną terapię,która daje mi nadzieję..ale wiąże się z wieloma wyrzeczeniami,okupiona bólem i niemocą,bardzo często męczące jest umycie zębów czy ubranie się.Po tych zwykłych czynnościach muszę odpocząć..Tak mija mi dzień za dniem z wypatrywaniem lepszego jutra.
Zostawiam serdeczne pozdrowienia ,życzę duuuużo zdrowia i siły
Olili 20:14, 25 mar 2015

A i o tulipanach miałam napisać ! Twoje już mają pąki a moje dopiero liście
monteverde 20:32, 25 mar 2015

Irenko wiosnę masz prawie 2 tyg. wcześniej niż ja z niektórymi roślinami ten kwiatek to nie cebulica tylko śnieżnik lśniący a róże wsadzałaś do ziemniaka ja tak zrobiłam i też chyba się przyjęły bo są listkibuziolki
agata19762 21:55, 25 mar 2015

Irenko piesek ma niesamowite spojrzenie słodki jest
cieszę się, że jesteś !!!!!!!!!!!!