Bożenko masz rację, ogród pod ręką, to szczęście, ale już i swój zobaczysz, na pewno już tam pięknie, może na dłużej zostań, weekend długi przed nami
Misia jest cudowna, niesamowicie mądra, rozrabia, niszczy, a jakże ale to wielka przyjemność mieć takiego małego pieska, po tych wielkoludach i z Sonią za pan brat sąbędzie mniejsza niż Pucek i twoja Misia, trzeba uważać, aby jej jakiś łowny ptak nie porwał
Ja miałam w zeszłym roku takie obawy żeby mi małego Figusia jakieś szpony nie porwały. U nas sporo jastrzębi, a i bieliki były.
Teraz już kawał psa, przerósł posoka Kasi z ZG Szczupły jest, ale jednak 21 kilo żywej wagi
Jednak tak30 sztuk tam posadziłamczy one w kępy się rozrosną?
Mam ją, powtórzę fotkę, ale na słońcu ją spali, musisz inną wziąć, ta u mnie na patelni i nie przypala, odszukam ci nazwę mam chyba z 3 sadzonki nadwyżek
a to All Gold
pod gwiażdzistą, nie mogę foty zbliżenia znaleźć, ale dawałam w odpowiedzi dla Bogdzi, jak się cofniesz z 2 strony, znajdziesz
Tak, rozrosną się. W zeszłym roku sadziłam takie maleństwa jak Twoje, nawet po jednym tylko kwiatku niektóre miały. Widziałaś je teraz po roku.
Dobrze, że tej All Gold nie zamówiłam...i teraz sama nie wiem, czy tam chochlę dać, ta cała reszta wysoka rośnie, chciałabym taką niższą, żeby mi kulek na wysokość nie przerosła.
Zaglądam i podziwiam rozkwit. U mnie ledwie co widać, ale porządki zrobione.
Irenko jak zobaczyłam że masz w ogrodzie piwonie z pąkami i takiej wielkosci jak ja mam w doniczkach to już nic nie powiem bo moje piwonie ogródkowe to ze szkłem powiększajacym pierwszych kiełków muszę szukac.Dobrze Wam tam w okolicach Wrocka.