Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Sebek 23:04, 19 lip 2015

Irenko, cudnych gości miałaś A do cięcia stożków chyba też Kasię zatrudnię, bo mi nigdy nie wychodzi
Kasik 23:20, 19 lip 2015

Irenko- dojechaliśmy szczęśliwie, choć burza w drodze nas nie ominęła. Błyskawice rozświetlały drogę bo strasznie ciemno się zrobiło .

My jeszcze żyjemy tym cudnym dniem, dniem u wspaniałych gospodarzy, w pięknym ogrodzie. Czujemy się wyróżnieni za tyle miłych słów, było jak "nie w gościach" było jak u starych, dobrych znajomych. Żadnego skrępowania, niczego takiego- choć przecież widzieliśmy się do tej pory tylko raz. Tak jest, jak spotykają się bratnie dusze.

Rozmowom nie było końca, śmiechy, dyskusje w podgrupach, spacery. I żeby nie było- my też od Was z pustymi rękoma nie wyjechaliśmy. Bagażniki zapakowane roślinkami.

Przesyłamy gorące podziękowania i czekamy na odwiedziny u nas.
bleebla 23:42, 19 lip 2015

super spotkanie. Same uśmiechnięte buzie widać
Jak burza i Ciebie?
Mathildis 00:08, 20 lip 2015

Widać na zdjęciach, że świetnie się bawiliście
Milka 10:06, 20 lip 2015

Dwa zdania z telefonu muszę baterię oszczędzać. Burza i huragan straszny był. netu i prądu nie ma sprzątania full zniszczenia są więc fajnie,że jak goście byli wszystko dopisało,odezwę się później..trzeba ogarnąć no i bez prądu nic się nie zrobi,bo u mnie wszystko na prąd.
zbigniew_gazda 10:28, 20 lip 2015

Relacja pooglądana Irenko. Ale było super spotkanie. Tylko ta burza- mam nadzieje że nie ma większych strat. A zapytam jaka to książka Grzesia? Możesz napisać na pw.
Milka 10:48, 20 lip 2015

Zbysiu są roboty huk cięcia podziwiana ściana tuj do ciecia hortki leżą miłorząb itd fatalnie na tel pisać potem powiem więcej,książka już mnie wciągnęła.
Milka 10:48, 20 lip 2015

Zbysiu są roboty huk cięcia podziwiana ściana tuj do ciecia hortki leżą miłorząb itd fatalnie na tel pisać potem powiem więcej,książka już mnie wciągnęła.
danuta_szwajcer 11:31, 20 lip 2015

Przyszłam zobaczyć mój ulubiony ogród i relacje ze spotkania a tu czytam, że nawałnica Ci zniszczenia zrobiła Współczuje bardzo bo wiem co człowiek czuje na widok takiego zniszczonego ogrodu a tyle pracy i serca wkładamy. Ogród zobaczyłam cudny jak zawsze, spotkanie miałas rewelacyjne jak widać i jak czytam Twoją relacje to widac , że bardzo Ci się podobało i atmosfera super więc tym bardziej szkoda, że znowu zmartwienia. U mnie do dzsiaj jeszcze porządkuje i ze strachem patrze w niebo a w pobliżu znowu wczoraj powyrabiało niezle. Pozdrawiam i sił życze i mam nadzieję, że aż takich strat jak u mnie nie będziesz miała
Urszulla 11:47, 20 lip 2015

Obejrzałam dziś relację, wczasy świetne tylko czemu takie krótkie z Kasiami nie da się nie śmiać, wiem coś o tym..... a burzy ze stratami współczuję, u nas też wczoraj była niesamowita- mam nadzieję że goście szczęśliwie dojechali do domów