Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Madzenka 19:21, 22 lip 2015

To czekam na lustracje ogrodu zdjeciami
Mala_Mi 03:23, 23 lip 2015

Zazdroszczę spotkania.. nie pamiętam czy coś pisałam czy nie.. a teraz sobie przypomniałam, że miałam koleżance pokazac hortensje pnącą.. A najlepsza jest u Ciebie..

Zrób foto jak teraz wygląda. Pliss..
Ewa 06:29, 23 lip 2015

Ale fajne foty ze spotkania, sama radość z nich bije
Ewa 06:35, 23 lip 2015

Pozdrawiam
Urszulla 10:10, 23 lip 2015

A ja sobie wróciłam do spotkaniowych fotek, bo dziewczyny Twój ogród pokazały inaczej fajnie się ogląda bukszpanów masz zatrzęsienie...jak Ty to ogarniasz albo ogarniesz w przyszłości jak się rozrosnąmusisz chyba wyszkolić rodzinną brygadę
Margarete 12:45, 23 lip 2015

Fajne spotkanie miałyscie...ale nie mogło byc inaczej, światni ludzie w cudownym miejscu i u tkich gospodarzy jak Irena z Zygmuntem (wiem bo sama tam niedawno byłam)to musiało być wspaniale.

Zmartwiłam sie tymi stratami po nawałnicy ale czytam że nie az tak duze, to dobrze...u nas tylko mocno wiało zapowiadając nie wiem jaka wielka burze ale przeszło bokiem, troche pokropiło, troche pomruczało z oddali i tyle.

Mocno cie ściskami pozdrawiam Irenko
JulkAd 20:38, 23 lip 2015

Buziaki zostawiam
Milka 14:55, 24 lip 2015

GABRYSIA_
było cudnie, naprawdę jak na luzackich wczasach prezent każdy cieszył

GOSIU
dotarliście bezpiecznie, to najważniejsze do zobaczenia, będę podziwiać po remoncie

MADZENKA
te 3 pary są niesamowite, takie zgrane i wesołe

BOGDZIA
poczytał wszystko, jednak do Waligóry się przywiązał dzięki Bożenko

ELIZA
to prawda, a juz niedzielę zaliczamy w innych ogrodach

nowy nabytek, w kiepskiej kondycji, ale wzięłam, kompletnie nieznana mnie firletka
czy ktoś ma i coś więcej o niej może powiedzieć?
Milka 15:09, 24 lip 2015

SEBCIU
doskonale jej poszło, ale posłuchałam i zakupiłam fajne nożyce do bukszpanów i bez wprawy z nimi, drugi stożek..karykatura, nie pokażę

KASIK
to my dziękujemy było cudnie i mam nadzieję, że następnym razem, tak samo
oczywiście wypoczywajcie i najedziemy Was

BLEEBLA
Agnieszko, oby się nie powtórzyło, bo ta ciągła parówa niczego dobrego nie wróży, 2 dni sprzątania, część nie ruszyłam, bo się zmęczyłam, od ulicy znowu to samo, a w piątek był błysk
dzięki za info o głowach

MATHILDIS
Aniu, o roślinach pamiętam, ale gorąco, padną
było fajnie

ZBYSIU
odbierz priv, podałam

DANUSIA Z LILIOWEGO
Danusia, wiesz, że takie spotkania zawsze cieszą, a z nimi to jak ze starymi znajomymi nagadać się nie można. U ciebie już kilka razy, u mnie chyba 3 raz, ogólnie najgorzej ten bajzel sprzatać, bo rośliny w części się gorzej mają, część w skosie teraz, ale żyją, buziaki.

przed przyjazdem gości kupiłam sobie te 2 róże, bez nazw, ale piękne i pachnące

ULA
dojechali i to cieszy, bo pamiętam moją ostatnią przygodę w czasie burzy, okropna.

też nowy nabytek, krwawnik, ponoc długo kwitnie, ale chyba trzeba skracać, jak szałwię
Milka 15:28, 24 lip 2015

KINDZIA
to my dziękujemy jesteście bombatych paznokci to ci zazdraszczam, 4 tygodnie się trzyma; pewnie, że was odwiedzimy, tyle ciekawych historii, jak kto zaczynał z domem i ogrodem...a przesadziłam te czarne dalie, co mi 2 nie szły i ruszyły, a przesadzone róże chyba padły... za rok się okaże buziaki

PSZCZÓŁKO
bardzo i wiedzę też mają

TUSIALA
Marta, tu po drodze, do których zaglądam nie ma, może w ZC na Psim Polu, bo tam zawsze prawie wszystko.

POLA
to szczęście, że u was nic, u nas jakiś dziwny korytarz idzie, jak taki ciąg w kominie, kreta linia wychodzi, buziaki
EWSYG
Ewo, dziewczyny świetne i chłopaki tez, więc super było, tylko ze mnie gospocha jakas do kitu się zrobiła pozdrawiam serdecznie

GOSIU
dzięki za zdjątka, nawet kawałek budowy się załapał hi, hi, ja do końca płota chwytam, ale co tam, wszystko widzieliście...kiedyś będzie lepiej buziaczki

EDA
już tak, choć to i owo zostało, szkoda, że na to niepotrzebnie czas poszedł, ale co robic.. buziaki

MALA
Agnieszko, też ze zgrozą oglądałam ile zniszczeń, ale w tv wczoraj kolejne miejsca w Polsce, u mnie dach został i sąsiada wstrętna stodoła';

nowe jeżówki, fajne są, wszyscy to i ja teraz mam i nowe ostróżki